Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Sticker toilet deur

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Sticker toilet deur. Een decoratie sticker voor de toiletdeur, met daarop de woorden WC en een man die de W als een toilet gebruikt.

Een decoratie sticker voor de toiletdeur, met daarop de woorden WC en een man die de W als een toilet gebruikt. Een grappige manier, om de toilet deur aan te geven, en gegarandeerd een eyecatcher in uw bar, restaurant of huis. Uw kunt hem in verschillende kleuren verkrijgen, en gemakkelijk op de deur plakken. Zoekt uw een toilet deur sticker maar is dit niet wat uw zoekt? Kijk dan verder in onze toilet collectie, waar wij velen ontwerpen hebben voor toilet deuren. Tevens kunt u bij vragen altijd contact opnemen met info@tenstickers.nl 

TenStickers. Sticker toilet deur. Een decoratie sticker voor de toiletdeur, met daarop de woorden WC en een man die de W als een toilet gebruikt.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Sticker toilet deur

Referentienummer: A10614

Beoordelingen van onze klanten Sticker toilet deur

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 03/05/2019 om 08:49 h

Ik heb de ervaring als super ervaren. Goede service....en SUPER gave sticker. Ik krijg van iederern zoveel complimenten hoe leuk de sticker staat op de wc deur. Erg bedankt

Geplaatst op 08/07/2018 om 08:40 h

Fast shipping, nice products

Geplaatst op 19/02/2018 om 17:17 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.