Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Heren Jaren '40

TenStickers. Sticker Heren Jaren '40. Geef op een originele manier aan waar het herentoilet is met deze sticker van het silhouet van een heren gezicht en een rokende pijp. Keuze uit 50+ kleuren.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een prachtige muursticker van het silhouet van een heren gezicht en een rokende pijp. Geef op een originele manier aan waar zich het herentoilet bevindt met behulp van deze originele sticker voor op de deur. Deze sticker is niet alleen geschikt voor uw prive woning maar kunt u ook gebruiken voor bijvoorbeeld uw restaurant, hotel of café.
Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.nl

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.