Black Discounts - November
Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Sticker Wereldkaart Namen

Black Discount 15%
TenStickers. Sticker Wereldkaart Namen. Een prachtig ontwerp van de wereld weergegeven met de namen van verschillende landen als muursticker!

Een prachtig ontwerp van de wereldkaart weergegeven met de namen van verschillende landen als muursticker! Speciaal geschikt voor alle wereldreizigers onder ons! Heeft u er net een prachtige reis opzitten en wilt u eens wat anders dan al die fotoboeken? Vereeuwig dan uw reis met deze decoratiesticker! Vergeet zo nooit meer waar u bent geweest en vertel al uw bekende over deze reis als zij deze prachtige muursticker zien! Onze stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, hierdoor zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. Alle stickers zijn te bestellen in 50 verschillende kleuren en elke gewenste afmetingen!

TenStickers. Sticker Wereldkaart Namen. Een prachtig ontwerp van de wereld weergegeven met de namen van verschillende landen als muursticker!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Beoordelingen van onze klanten Sticker Wereldkaart Namen

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 19/09/2016 om 09:08 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.