Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Marilyn Monroe Sex Symbool Quote

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Marilyn Monroe Sex Symbool Quote. Muursticker met een van ´s werelds bekendste vrouwen Marilyn Monroe en een beroemde uitspraak van haar!

Muursticker met een van ´s werelds bekendste vrouwen Marilyn Monroe en een beroemde uitspraak van haar! Een sekssymbool wordt een ding, ik haat om een ding te zijn! Geweldig om verschillende muren en wanden te decoreren binnen huis! Bent u een grote fan van Marilyn Monroe? Of vindt u simpelweg deze uitspraak indrukwekkende? Grijp dan deze kans en decoreer uw huis met deze wanddecoratie!
Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

TenStickers. Marilyn Monroe Sex Symbool Quote. Muursticker met een van ´s werelds bekendste vrouwen Marilyn Monroe en een beroemde uitspraak van haar!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.