Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Muursticker Kleurige Stippen

TenStickers. Muursticker Kleurige Stippen. Deze stippen sticker zorgt voor wat meer kleur in huis, kies zelf waar je de stippen plaats en welke kleur op jouw muur opvrolijkt.

Deze stippen sticker zorgt voor wat meer kleur in huis, kies zelf waar je de stippen plaats en welke kleur op jouw muur opvrolijkt. Met deze muursticker bepaal je zelf hoeveel kleur je toevoegt op de muur. Ideaal voor een persoonlijke ¨touch¨, maak van die saaien witte muur jouw muur! Kies uit verschillende maten. Onze stickers zijn gemaakt van goede kwaliteit vinyl, makkelijk aan te brengen en laten geen schade of restjes na. Mocht u vragen hebben dan horen wij het graag! info@tenstickers.nl.

Het formaat dat u opgeeft staat voor het formaat van een geheel stickerblad. De stippen hebben bij het formaat 16x20 cm een diameter van 2 cm en blijven bij een groter opgegeven formaat in dezelfde verhouding tot de grootte van het stickerblad. De diameters van de stippen bij het formaat 76x100 cm zijn 10 cm.

TenStickers. Muursticker Kleurige Stippen. Deze stippen sticker zorgt voor wat meer kleur in huis, kies zelf waar je de stippen plaats en welke kleur op jouw muur opvrolijkt.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muursticker Kleurige Stippen

Referentienummer: A9217

Beoordelingen van onze klanten Muursticker Kleurige Stippen

Gemiddelde beoordeling: 8 / 10

Geplaatst op 20/05/2019 om 15:05 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.