Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Muursticker Gekleurde Cirkels

Vandaag 15% Korting
TenStickers. Muursticker Gekleurde Cirkels. Een kleurrijke en gezellige muursticker die verschillende gekleurde cirkels weergeeft! Afmetingen aanpasbaar. +10.000 tevreden klanten.

Een kleurrijke en gezellige muursticker die verschillende gekleurde cirkels weergeeft! Deze sticker biedt u de mogelijkheid om geheel naar eigen smaak een ruimte binnen huis te versieren! Heeft u een kleine op komst? Of misschien nog een ruimte die wat aankleding kan gebruiken? Dan is deze muursticker wat voor u! De stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

Het formaat dat u opgeeft staat voor het formaat van een geheel stickerblad van 48 stickers. De rondjes hebben bij het kleinste formaat stickerblad een diameter van 3 cm en blijven bij een groter opgegeven formaat in dezelfde verhouding tot de grootte van het stickerblad. Bij het kiezen van een groter stickervel blijft het aantal rondjes dus gelijk.

TenStickers. Muursticker Gekleurde Cirkels. Een kleurrijke en gezellige muursticker die verschillende gekleurde cirkels weergeeft! Afmetingen aanpasbaar. +10.000 tevreden klanten.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muursticker Gekleurde Cirkels

Referentienummer: A4793

Beoordelingen van onze klanten Muursticker Gekleurde Cirkels

Gemiddelde beoordeling: 8 / 10

Geplaatst op 20/05/2019 om 15:05 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.