Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Thema

Locatie

Kleur

Behang betonlook

Beton behang om de muren van je huis te versieren en je kamers een industriële, mooie en elegante touch te geven. Dit product zal een nieuwe look geven, het zal perfect in de muur geïntegreerd worden en je hebt een geweldige ruimte.

De imitatie van beton behang heeft een grote verscheidenheid aan afwerkingen, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past. Een product dat makkelijk aan te brengen is zodat er geen luchtbellen binnenin zitten, met een matte finish om reflecties te vermijden en van eerste kwaliteit.

 Bij Tenstickers kan je vliesbehang betonlook kopen om je kamers te versieren en een unieke en exclusieve industriële ruimte te creëren waar iedereen jaloers op zal zijn. Dit product zal het karakter van je huis benadrukken en iedereen zal jaloers zijn

WAT VOOR BETONLOOK BEHANG VIND JE IN ONZE CATALOGUS?


Catalogus vinyl behang betonlook van verschillende kleuren en verschillende patronen, je zult in staat zijn om een ​​andere textuur in je huis te creëren, waardoor je het gevoel krijgt van een betonnen muur of verschillende patronen die een 3D-effect zullen creëren waarmee je versteld zult staan ​​als je naar je nieuwe behangen op beton kijkt. Je kunt zelf een decoratie naar wens samenstellen, aangezien je het ontwerp kiest dat het beste bij je past.

Al onze betonnen muurbehangen zijn gemaakt met materialen van topkwaliteit, zodat je je ontwerp zo lang als je wilt en altijd net zo schoon hebt als de eerste dag, aangezien ze wasbaar zijn met een vochtige doek. Je hoeft je geen zorgen te maken over de moeilijkheid om uw imitatie beton behang action te plaatsen, want samen met je bestelling zullen we je duidelijke instructies geven die je op een gemakkelijke manier kunt volgen, je kunt ook een accessoirekit kopen en samen met uw bestelling lijmen zodat de plaatsing van je ontwerp is leuker en je hoeft deze materialen niet te gaan kopen. Vergeet je ontwerp zo zorgvuldig mogelijk te plaatsen voor het geval je bellen blaast, want onze producten zijn anti-luchtbellen, dus er zullen geen sporen van deze bellen en geen krassen zijn wanneer u uw imitatie cementbehang plakt.

Denk er niet meer over na, blader door onze online catalogus, zoek tussen alle ontwerpen die we hebben, het ontwerp dat het beste bij je past, haal het en we sturen het naar je huis, zo gemakkelijk krijg je een prachtige decoratie voor je thuis, helemaal jouw stijl.
Het is tijd voor jou om de 21e eeuw in stijl in te gaan met dit geweldige oranje marmeren textuurbehang. Gratis wereldwijde levering beschikbaar!
Het is tijd voor jou om de 21e eeuw in stijl in te gaan met dit geweldige oranje marmeren textuurbehang. Gratis wereldwijde levering beschikbaar!
18

1-24 van 29 behang