Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurstickers tienerkamer hockey speelster

Vandaag 8% Korting
Gepersonaliseerd
TenStickers. Silhouette stickers hockey speelster. Als je een hockeyfanaat bent, is deze gepersonaliseerde silhouette sport sticker de ideale wanddecoratie om jouw kamer mee te versieren.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Personaliseer

Als je een grote hockey fan bent, is deze silhouette sticker de ideale wanddecoratie om jouw slaapkamer mee te versieren. Deze gepersonaliseerde sport sticker heeft een silhouette van een hockey speelster afgebeeld en daarbij een naam die je kan personaliseren naar jouw eigen naam. Deze sport muursticker is de ideale motivatie om verder te gaan met jouw geliefde sport. Deze silhouette muursticker is totaal aanpasbaar naar jouw persoonlijke omgeving, omdat het beschikbaar is in verschillende maten, allerlei kleuren en je jouw eigen naam kan toevoegen. Daarnaast is deze sport decoratie sticker gemaakt van hoge kwaliteit vinyl. Dit maakt het makkelijk om deze gepersonaliseerde silhouette sticker aan te brengen op jouw muren.

...

Informatie over Silhouette stickers hockey speelster

Referentienummer: A15229

Stijlen van sticker:
Silhouette muurstickers
Stickers met naam

Formaat:
Geen voorkeur

Doelgroep:
Jeugd

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.