Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Muurdecoratie sticker naam graffiti

Gepersonaliseerd
TenStickers. Muurdecoratie sticker naam graffiti. Deze muursticker vertoont een naam in graffiti stijl, en kunt u natuurlijk aanpassen naar elke gewenste naam. Express verzending 24/48u.

Personaliseer de tienerkamer met deze coole grafitti naamsticker! Het kleurrijke ontwerp vertoont een naam in graffiti stijl, en kunt u natuurlijk aanpassen naar elke gewenste naam. De muursticker grafitti zal de tienerkamer geheid een stoere look bezorgen. Het product is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl is de grafitti naam sticker zeer eenvoudig aan te brengen op elk glad oppervlak zonder de vrees dat er vouwen of luchtbellen onstaan. Blijft ook lang plakken en laat geen sporen achter na verwijdering. Koop nu online en ontvang binnen enkele dagen uw bestelling met volledige beveiliging en garantie bij u thuis. Muur stickers grafitti naam is een leuk idee voor je woning!


TenStickers. Muurdecoratie sticker naam graffiti. Deze muursticker vertoont een naam in graffiti stijl, en kunt u natuurlijk aanpassen naar elke gewenste naam. Express verzending 24/48u.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Personaliseer

Informatie over Muurdecoratie sticker naam graffiti

Referentienummer: A13913

Beoordelingen van onze klanten Muurdecoratie sticker naam graffiti

Gemiddelde beoordeling: 9.44 / 10

Geplaatst op 21/02/2021 om 06:10 h

Zeer goed. Bezorging deed iets langer maar mijn muurstickers met de namen van de kinderen zijn allemaal netjes geleverd. Goede kwaliteit ook.

Geplaatst op 15/11/2020 om 09:13 h

Zeer mooie sticker! Ook fijn dat het ontwerp nog iets aangepast kon worden. Wel jammer dat je voor die foto apart moest betalen. Service verder goed, alleen is de track en trace niet erg duidelijk. De sticker scheurde bij het plakken een klein stukje in, ondanks dat we precies de aanwijzingen volgden. Blijft helaas zichtbaar. Maar hij staat helemaal geweldig op de deur van de slaapkamer van onze zoon!

Geplaatst op 24/09/2020 om 08:38 h

Mooie sticker, makkelijk te bevestigen

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.