Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Urban muurstickers

Stedelijke decoratieve urban muurstickers die verwijzen naar stedelijke kunst of stedelijke thema's. Steeds vaker wonen mensen in steden en genieten ze van hun moderne, dynamische en bruisende levensstijl. Nu kunt u het in uw interieurdecoratie hebben, net als in uw favoriete objecten met betrekking tot de stedelijke stijl. Grappige, eigentijdse figuren creëren een leuke omgeving, niet alleen voor uw huis, maar ook voor uw persoonlijke spullen. En tegelijkertijd zullen ze je leven origineler maken. 

Hoogwaardige en zeer originele urban stickers!

 
Bij Tensticker vind je veel urban stickers voor elke ondergrond, of het nu gaat om de muren van het huis, meubels, auto's, laptops, smartphones, enz. U vindt er niet alleen generieke modellen, maar ook veel aanpasbare modellen.

Van Bansky's werken, tot graffiti stickers, tientallen fantastische producten die van je favoriete ruimtes en objecten authentieke kunstwerken maken. Verras al je vrienden met je creativiteit en laat ze knagen van jaloezie naar je goede smaak zonder dat ze veel geld hoeven uit te geven of geweldige werken hebben.

Alle monocolor urban decoratief urban muursticker is verkrijgbaar in 50 verschillende kleuren waardoor u de vrijheid heeft om de kleur te kiezen die het beste past bij uw smaak en het oppervlak waar u het zult plaatsen. U kunt de afmetingen ook aanpassen, zodat u precies de maat koopt die u wilt. Alle producten zijn verkrijgbaar in felle kleuren, zowel monochroom als meerkleurig, zelfs met een matte afwerking, en gaan 5 tot 10 jaar mee na het aanbrengen, en kunnen nog steeds gemakkelijk worden gereinigd met slechts een vochtige doek! 

Als u het ontwerp dat u zoekt of wilt niet kunt vinden, kunt u altijd contact met ons opnemen. We hebben een team van gespecialiseerde grafische ontwerpers tot uw beschikking om het ontwerp van uw gedachten aan te passen en te creëren. Omdat we op bestelling werken, kunt u elk ontwerp altijd aanpassen aan uw smaak, hetzij door het veranderen van kleuren, hetzij zelfs door het veranderen van maten!

Maak het thuiskomen op het meest bijzondere moment van de dag, terug te keren naar uw hoek met de decoratie van uw dromen en op maat gemaakt voor u en de smaak van de hele familie die er woont, een ruimte die iedereen liefheeft en die als ze nooit zou kunnen verlaten.

9.52 / 10

33 Beoordelingen

1-24 van 83 muurstickers