Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Originele muurstickers voor thuis

Een verzameling originele en decoratieve muurstickers voor thuis!
Onze muurstickers worden gekenmerkt door een verscheidenheid aan thema's en vele ongewone patronen. Hier vindt u originele stickers die mensen laten zien, die meubels imiteren of gewoon kleurrijke patronen die u kunt aanbrengen op muren, ramen of zelfs meubels en deuren.
U moet zelf nagaan hoeveel we u kunnen bieden.
 Onze aanbod aan decorative muurstickers voor in de woning met onder andere versieringen geïnspireerd op het werk van Banksy, koeien die in een ballon vliegen of spookachtige huiden voor een laptop. Elk van de stickers heeft iets om de aandacht en de belangstelling te trekken. Wij bieden een brede collectie van stickers voor de muur in uw huis! Wij bieden ook stickers voor de auto, stickers voor meubels, stickers voor ramen, stickers voor betaalkaarten. Het hangt allemaal af van wat je gaat versieren en hoe je het op een originele manier gaat doen. Wij raden u wandinscripties aan, waardoor u het interieur van uw huis een geheel nieuw karakter geeft en het uiterlijk ervan volledig verandert!

Maak je eigen ontwerp - gepersonaliseerde woning stickers!


Als u niet de perfecte sticker voor u heeft gevonden of als de totale samenstelling van de sticker in ons aanbod u niet bevalt, raden wij u aan om contact met ons op te nemen! Als u wilt, kunt u de kleur of het formaat van de gekozen sticker veranderen, of een volledig nieuw ontwerp maken door de optie te kiezen om een gepersonaliseerde woningsticker te maken.
Ons aanbod van ontwerpen breidt zich elke dag uit, waardoor we hopen tegemoet te komen aan de smaak van elke klant. We maken ook graag een sticker van uw eigen foto of ontwerp, dus als u weet wat u wilt of zich afvraagt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. Wij zijn er om elk van onze klanten te helpen en te adviseren en hen volledig tevreden te stellen! Onze ontwerpers staan elke dag tot uw beschikking, dus laat uw fantasie de vrije loop! U kunt uw naam toevoegen aan het stickerontwerp of uw sticker ondertekenen met de naam van uw geliefde. U beslist over alle details! Wacht niet langer en laat ons uw omgeving veranderen met originele stickers!
 

Aanbrengen van onze decoratie stickers en hun eigenschappen!

 
Onze originele muurstickers zijn zeer eenvoudig aan te brengen op alle gladde oppervlakken. Er worden geen luchtbellen gevormd tijdens het aanbrengen. Onze muurstickers zijn ook ideaal als spiegelstickers of als stickers voor uw auto, laptop of meubilair. Onze muurstickers zijn gemaakt van het hoogste kwaliteitsvinylmateriaal. Na vele duurzaamheidstesten kunnen we er zeker van zijn dat ze bestand zijn tegen airconditioning, zonlicht, regen of vorst. Al onze muurstickers worden onderhouden in matte kleuren, wat garant staat voor een geslaagde samenstelling met het oppervlak en het feit dat ze geen licht weerkaatsen. U kunt ze gebruiken om uw muren, ramen en meubels in uw huis en uw auto of gladde oppervlakken buiten te decoreren, met de hoogste garantie op succes! 

9.54 / 10

104 Beoordelingen

1-24 van 1220 muurstickers

Filter de zoekopdracht voor meer specifieke zoekresultaten.