Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Mooie designs van Fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Stickers van geloof en politiek

Verzameling van decoratieve stickers van politiek en religie. Een breed scala aan ontwerpen om accessoires, auto's, muren en andere oppervlakken te decoreren met deze zo beroemde en controversiële thema's die de wereld in beweging brengen.
 U vindt er een grote verscheidenheid aan monochrome en veelkleurige ontwerpen. Monokleurige ontwerpen geven u de mogelijkheid om de kleur te kiezen die u het beste bevalt in een catalogus van 50 verschillende kleuren. De veelkleurige zijn helder en zullen mooi opvallen aan het oppervlak waar je ze aanbrengt.

U vindt er revolutionaire en activistische decoratieve stickers, spectaculaire ontwerpen die iedereen zullen verrassen en een verschil zal maken door uw decoratieve stijl en uw overtuigingen en principes te laten zien. 
 

Politieke en religieuze stickers om te beweren wie je bent.


Binnen de collectie van onze decoratieve muurstickers van de politiek en religie, vindt u aan de kant van de politiek, muurstickers gerelateerd aan de wereldvrede, de no war stickers, Che Guevara silhouetten, een aantal van de mythische beelden van Bansky, onder vele anderen. Fantastische ontwerpen zodat u persoonlijkheid kunt geven aan uw voertuigen, ramen, muren, meubels en apparaten. 
 
Aan de kant van de religie hebben we muurstickers zinspelingen op elke religie, van mandala's, tot silhouetten van Jezus Christus stickers, beelden van de Maagd Maria, Boeddha stickers, Yin Yang stickers, mythologische goden stickers, naast vele andere, zodat u degenen die het beste uw geloof vertegenwoordigen kunt verwerven. Meerkleurige en monochrome ontwerpen, zodat u kunt vinden wat u zoekt en dat het beste past bij uw behoeften.
 
Alle stickers van politiek en religie zijn zeer goed, gemaakt met eersteklas materialen, geschikt om zowel buiten als binnen te plaatsen, bestand tegen vocht, regen (water), wind en zonlicht.
 
Als u de politieke en religieuze sticker die u zoekt niet vindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen het beeld dat u wilt creëren met de afmetingen die u nodig heeft en in de kleuren die u het mooist vindt. We kunnen ook een aantal van onze ontwerpen aanpassen aan uw smaak, zowel qua kleur als qua afmetingen. Ons fantastische grafisch ontwerpteam staat tot uw beschikking om de gewenste veranderingen door te voeren en het best mogelijke vinyl te creëren.
 
Tenstickers producten zijn eerste klas en creëren geen luchtbellen of vouwen bij het aanbrengen, ze zijn zuinig in gebruik en hebben een matte afwerking om lichtreflecties te vermijden, zowel binnen als buiten, en zijn volledig geïntegreerd met het oppervlak waar u ze aanbrengt.

9.64 / 10

11 Beoordelingen

1-24 van 231 muurstickers