Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Muursticker Soepblik Campbell's Andy Warhol

Vandaag 12% Korting
TenStickers. Muursticker Soepblik Campbell's Andy Warhol. Creatieve decoratie sticker van de vintage Campbell's soep, gemaakt in een kunstwerk van de pop artiest Andy Warhol.

Creatieve decoratie sticker van de vintage Campbell's soep, gemaakt in een kunstwerk van de pop artiest Andy Warhol. Versier en uw kamer met dit ontwerp en personaliseer zo elke ruimte in huis! Een prachtige ontwerp voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en originele muursticker voor het decoreren van de favoriete ruimte. Omdat de stickers gemaakt zijn van hoge kwaliteit vinyl zijn deze gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. Te bestellen in elke gewenste afmetingen.

TenStickers. Muursticker Soepblik Campbell's Andy Warhol. Creatieve decoratie sticker van de vintage Campbell's soep, gemaakt in een kunstwerk van de pop artiest Andy Warhol.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Beoordelingen van onze klanten Muursticker Soepblik Campbell's Andy Warhol

Gemiddelde beoordeling: 9.33 / 10

Geplaatst op 02/06/2020 om 09:23 h

prima service, ook toen ik enige problemen had met afrekenen om onverklaarbare redenen, was er een snelle reactie en dito hulp. Fijne webwinkel om te bestellen.

Geplaatst op 25/08/2018 om 14:31 h

mooie kwaliteit stikker. Eenvoudig aan te brengen. goede uitleg

Geplaatst op 20/12/2016 om 11:58 h

Perfecte service, bestelling beantwoordde aan mijn verwachtingen en de levertijd was boven verwachting! Ik kan helaas geen foto sturen omdat ik de stickers cadeau wil geven.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.