Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Lachende WC

TenStickers. Sticker Lachende WC. Een uniek ontwerp van ons collectie van grappige muurstickers ter illustratie van een lachend gezicht dat geschikt is voor de wc-deksel

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een uniek ontwerp van ons collectie van grappige muurstickers ter illustratie van een lachend gezicht dat geschikt is voor de wc-deksel. Een sticker gevuld met humor en ideaal voor de inrichting van uw badkamer en toilet. U kunt nu iedereen verrassen met deze creatieve sticker. Personaliseer uw badkamer met dit originele ontwerp en genieten van de sfeer deze sticker biedt. De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

Informatie over Sticker Lachende WC

Referentienummer: A4784

Beoordelingen van onze klanten Sticker Lachende WC

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 24/04/2019 om 06:58 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.