Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Wetenschap stickers

Verzameling van prachtige stickers met wetenschappelijk thema. Muurstickers en stickers gerelateerd aan de wereld van de wetenschap. Ze zijn perfect voor op school, of ideaal voor in de kinderkamers, als de wetenschappers oud zijn!
Wetenschapstickers met allerlei leuke en educatieve modellen en modellen. Experimenteer je graag met de aankleding van je huis? Zo ja, dan weet u zeker dat u in dit gedeelte iets zult vinden waar u van zult genieten, of het nu een illustratie is van een beroemde wetenschapper of een indrukwekkend ontwerp van het periodiek systeem!
 Versier je muren of zelfs elektronische apparaten met deze stickers die speciaal zijn ontworpen en in verschillende maten passen in de ruimte die je nodig hebt.
 

O (zuurstof) MG (magnesium), zal je reactie zijn als je onze wetenschapstickers ziet.


Onze educatieve collectie van decoratieve muursticker zijn heel variërend en mooi!  Uw kleine wetenschappers zullen elke dag iets nieuws leren. Er is een grote verscheidenheid aan educatieve stickers die al uw gasten zullen verbazen en uw kamers zullen transformeren. Uw kinderen zullen dol zijn op onze leuke, kleurrijke ontwerpen

Met een breed scala aan wetenschappelijke dingen, zoals zonnestelselstickers, periodieke tafelstickers, reageerbuizen stickers, laboratoriumjassen stickers, alles en nog wat je verwacht in een laboratorium te zien! Al deze modellen zijn uniek en aantrekkelijk en zullen de kinderen inspireren om hun jassen en laboglazen aan te trekken en te experimenteren!

Onze educatieve muurstickers worden volledig op bestelling gemaakt en naar een hogere kwaliteit! Hierdoor kunnen wij producten maken die perfect passen in uw huis, lab, klaslokaal! Perfect voor uw muren of elk oppervlak waarop u de sticker wilt aanbrengen. Zeer eenvoudig te plaatsen en ons speciale vinylmateriaal is bubbelbestendig, wat betekent dat er na het aanbrengen geen bubbel is. We ontwerpen onze stickers ook om een ​​matte afwerking te hebben, zodat ze geen hinderlijke of storende gloed veroorzaken.
En, natuurlijk, hoe kunnen we vergeten, als je het perfecte educatieve muursticker of een educatieve sticker met jouw perfecte maat of kleur niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op! Hier bij Tenstickers hebben we een grafisch ontwerpteam dat voortdurend nieuwe ontwerpen maakt die precies bij u passen. Stuur ons gewoon een e-mail met de ontwerpspecificaties of gebruik onze handige online tool.

Profiteer en versier je woning met decoratieve wetenschapsstickers die iedereen zal verbazen en je zult een decor hebben dat de kleintjes ook helpt om alle belangrijke dingen in de wetenschap te leren.

9.71 / 10

7 Beoordelingen

1-24 van 64 muurstickers