Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Universum Sterren en Planeten Muursticker

TenStickers. Universum Sterren en Planeten Muursticker. Heeft u kinderkamer in huis nog wat aankleding nodig? Een groot stickervel met verschillende objecten uit de ruimte zoals sterren en planeten.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een groot stickervel met verschillende objecten uit de ruimte zoals sterren en planeten! Heeft u kinderkamer of speelkamer in huis nog wat aankleding nodig? Verwen u kinderen dan met deze prachtige muursticker en laat ze het gevoel hebben alsof ze in de ruimte zijn! Ieder kind droomt ervan om als astronaut door het leven te gaan toch? Geef ze met deze stickers dat gevoel! De stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

Het formaat dat u opgeeft is het formaat van het gehele stickervel van 12 planeten, 11 astroïden, 11 grote sterren en 16 kleine sterren. In het kleinste formaat (30x20 cm) zijn de op Saturnus lijkende planeten elk 7x3,5 cm groot. Bij grotere formaten blijven de groottes van de figuren in dezelfde verhouding tot de grootte van het vel.

...

Informatie over Universum Sterren en Planeten Muursticker

Herfst Muur Stickers

Versier uw huis of winkel met exclusieve herfst stickers