Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Ruimte stickers

Een collectie muurstickers heelal met een kosmisch motief voor wanddecoratie en meer. Deze collectie is ideaal voor alle ruimtevaartliefhebbers. Met onze ruimtestickers kunt u eenvoudig muren thuis, auto's en vele andere vlakke oppervlakken decoreren.

De grote verscheidenheid aan ruimtestickers die je de plek waar je woont en het nieuwe karakter dat je erin stopt, een persoonlijke ruimte geeft met een unieke uitstraling. Nu kan uw kind ruimtestickers in zijn kamer hebben terwijl hij zich nieuwe ruimteverhalen inbeeldt. Creëer een unieke sfeer in de kamer van uw kind met onze sterrenstickers! onze heelal stickers zijn de meest succesvolle producten in deze categorie, ideaal om de kamer van uw kind op een unieke manier te decoreren. Kinderen zullen onze sterrenmuurstickers zeker leuk vinden! In onze catalogus vindt u ook sterren voor het plafond.

In éénkleurige producten kunt u kiezen uit meer dan 40 kleuren om precies de juiste kleur te vinden die bij uw huis past.
Onze ruimtestickers hebben een matte afwerking, zodat ze het licht binnen of buiten niet reflecteren en dus perfect geïntegreerd zijn in het muuroppervlak.

MAAK UW EIGEN UNIEKE RUIMTESTICKER VOOR UW MUUR


Bij TenStickers kunt u ruimte wandstickers kopen die beschikbaar zijn in onze catalogus, in verschillende maten en kleuren, en u kunt ook uw eigen stickers bestellen die gemaakt zijn volgens uw eigen ontwerp.
De producten kunnen eenvoudig worden aangepast en zo kan elke klant unieke en verschillende ruimte muurstickers of maan muurstickers krijgen. 

Iedereen die uw huis bezoekt  zal jaloers zijn op je ruimtemuurstickers en het zal lang in hun geheugen gegrift blijven. Vergeet de saaie witte muren, want het is tijd om alles om je heen wat kleur te geven. Als u een voetballiefhebber bent, is dit zeker uw categorie waar u geweldige UFO-sticks zult vinden.

In onze online shop kunt u originele sterren voor de muur kopen, evenals fantastische muur zonnestelsel stickers uit onze catalogus, of we kunnen ruimtestickers en andere stickers maken volgens uw behoeften en de tips die u ons geeft.
Ons ervaren team van grafische ontwerpers zal analyseren of u het gewenste product kunt creëren en verbeteringen voorstellen om uw product van de hoogste kwaliteit te maken. Stuur ons een e-mail met uw ruimtesticker idee, en wij maken graag unieke sterrenstickers voor u.

Aarzel niet om gebruik te maken van onze "Designer tot uw beschikking" service, waar we verschillende hulpmiddelen aanbieden om ongewone ruimtestickers te ontwerpen volgens uw behoeften.

9.63 / 10

16 Beoordelingen

1-24 van 119 muurstickers