Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Wolken sticker

Een muursticker van wolken! Deze muurstickers kunnen u helpen bij inspiratie voor het decoreren van verschillende ruimten in huis met een wolken sticker! Deze stickers zullen zorgen voor meer kleur, warmte en leven in de gewenste ruimte! Met wolken muurstickers hebt u de mogelijkheid om een kamer ruimtelijker te maken! De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 
Gepersonaliseerde muurstickers: Muur stickers maken of stickers laten maken? Maak gemakkelijk en snel muur stickers ontwerpen! Persoonlijke ontwerpen!

Met deze tool kunt u uw eigen muur stickers maken of stickers laten maken! Heeft u een mooie afbeelding van de kinderen, de huisdieren of vakantie foto’s en wilt u deze graag ontwikkelen door stickers ontwerpen? Transformeer deze dan nu naar wandstickers door zelf stickers maken met onze handige website tool!

Op deze pagina kun je zelf een afbeelding toevoegen, wellicht met een tekst erbij, die u graag als sticker zou willen afdrukken. Stickers maken goedkoop, dat is zeker mogelijk bij onze website. Wij hanteren zeer lage prijzen en zeer hoge kwaliteit van stickers. Onze stickers zijn gemaakt van duurzaam vinyl. Vinyl stickers ontwerpen is van een hele hoge kwaliteit, uw stickers zullen lang meegaan en u kunt lang en fijn genieten van deze mooie muur decoratie ontwerpen.

U kunt eindeloos voor dingen maken met deze tool! Denk aan je eigen stickers maken zoals adresstickers maken, raamstickers maken, autosticker maken

STICKERS LATEN MAKEN EN MUURSTICKERS MAKEN

Muurstickers maken is gemakkelijk en snel via onze ontwerp tools en flexibiliteit. Wij bieden oneindig veel opties voor u. Ten eerste kunt u zelf u design tekenen, ten tweede kunt u een afbeelding aan de bestelling toevoegen en wij zullen deze zo precies mogelijk namaken en ten derde, wij kunnen ook een sticker voor u ontwerpen aan de hand van uw uitleg. Wees wel heel gedetailleerd in uw schriftelijke uitleg zodat onze designers zo precies mogelijk het design kunnen maken wat u in uw gedachten heeft.

Muurstickers ontwerpen is natuurlijk wel lastig als je niet helemaal weet waar je naar op zoek bent. Voor meer inspiratie kunt u onze standaard catalogus bekijken om te zien welk soort sticker het beste past bij uw zelf sticker ontwerpen. Leuke sticker ideeën zijn bijvoorbeeld adres stickers maken, auto sticker ontwerpen, zelf stickers maken voor auto, raamstickers ontwerpen, speciale decals maken, ronde stickers maken, foto stickers maken, logo sticker maken, grote stickers laten maken, en nog veel meer keuzes om te noemen om voor inspiratie voor uw gepersonaliseerde stickers!

Ook een sticker met het logo van uw bedrijf kunnen wij voor u maken! Creëer nu zelf een muursticker die bij u past. Pas de kleuren en afmetingen geheel naar eigen wens aan. Personaliseer erop los met zelfgemaakte decoratie stickers.

Stickers bestellen eigen ontwerp? Stickers maken online? Wat wil je nog meer! Tenstickers is snel en gemakkelijk! Vinyl stickers maken is een ideaal cadeau voor de decoratie van uw woning en kamers van uw kinderen. Daarnaast zijn onze stickers ook geschikt voor de woonkamer, badkamer, keuken en slaapkamers, zelfs de wc! Wij hebben stickers voor alle kamers in huis, in alle kleuren, maten, verschillende categorieën en stijlen, de keuzes zijn eindeloos! Muurstickers laten maken? Zelf stickers maken gratis? U bent op het juiste adres!

De persoonlijke muurstickers worden gemaakt van hoge kwaliteit vinyl waardoor ze makkelijk aan te brengen zijn en langdurig blijven plakken. Mocht u vragen of hulp nodig hebben dan kunt u altijd een mail sturen naar onze email!

1.99
Een graffiti kleurrijke naam stedelijke zelfklevende sticker die een naam naar keuze kan. Dit product is ontworpen met robotfiguren waar kinderen dol op zijn.

Laat de naam van uw kind kleurrijk opvallen met dit mooie stedelijke zelfklevende sticker ontwerp van de graffiti kleurrijke naam. Dit product is ontworpen met de naam lucas die kan worden gepersonaliseerd met elke naam die je voor je kind wilt, het heeft prachtige robotspersonages waar kinderen dol op zijn in kleuren zoals paarsrood en een witte wolk. Uw kind zal zich erg blij voelen met deze graffiti kleurrijke naam stedelijke muurstickers op de muur, omdat hij met dit ontwerp zijn cartoon- en filmpersonages in de buurt heeft en hij met opwinding te allen tijde kan kijken en glimlachen. Dit product is eenvoudig aan te brengen en wordt geleverd met een instructieblad waarmee u het probleemloos op de muur kunt aanbrengen en er geen luchtbellen op het oppervlak komen.

Een graffiti kleurrijke naam stedelijke zelfklevende sticker die een naam naar keuze kan. Dit product is ontworpen met robotfiguren waar kinderen dol op zijn.
Gepersonaliseerd
7.50
Voeg een vleugje van licht en kleur op de muren van uw kinderkamers met deze muursticker uit onze collectie regenboog stickers.

Voeg een vleugje van licht en kleur op de muren van de kinderkamer met deze muursticker uit onze collectie regenboog stickers. Een mooie illustratie die verschillende ruimtes in huis kan decoreren. Geef met deze stickers een ruimte kleur, frisheid en leven! Speciaal geschikt voor de kinderkamer, babykamer en speelkamer in huis. Deze populaire sticker is ook door vele scholen, kinderdagverblijven en andere leer organisaties gebruikt! U bepaalt zelf de afmetingen van de sticker. Omdat de sticker gemaakt wordt van hoge kwaliteit vinyl is deze gemakkelijk aan te brengen en laat deze na verwijdering geen zichtbare sporen na.

Voeg een vleugje van licht en kleur op de muren van uw kinderkamers met deze muursticker uit onze collectie regenboog stickers.
3.25
Een kindersticker dat een illustratie is van enkele wolken met een regenboog uit ons collectie van de regenboog muurstickers.

Een kindersticker met illustratie is van enkele wolken met een regenboog uit ons collectie van regenboogmuurstickers. Dit is de perfecte keuze om de ruimte van uw kind te versieren. Geschikt voor alle kinderkamers in huis. Deze sticker is geschikt om een leuke en zeer aangename en gepersonaliseerde sfeer te creëren voor uw kinderen. U kunt deze sticker zelf aanpassen met de naam van uw kind! Deze regenboog is als kunst aan de muur en de sticker is ideaal om de kamer van uw kind een persoonlijk tintje te geven. De sticker wordt gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, is gemakkelijk aan te brengen en laat na verwijdering geen zichtbare sporen na.

Een kindersticker dat een illustratie is van enkele wolken met een regenboog uit ons collectie van de regenboog muurstickers.
Gepersonaliseerd Vandaag 15% Korting
5.59€4.75
Personaliseer uw voertuig met deze vrolijke sticker met daarop een zon en wolken afgebeeld. Afmetingen aanpasbaar en zeer envoudig aan te brengen.

Autosticker met een zon en wolken afgebeeld. De decoratie sticker is een leuke manier om uw voertuig op te pimpen. De zon zal direct een vrolijke uitstraling creëren. U zal uw auto nooit meer kwijt zijn in de parkeergarage, want met dit ontwerp valt uw voeruig op tussen alle andere. Bepaal zelf het formaat van de sticker door de afmetingen aan te passen. Tijdens de productie wordt er gebruik gemaakt van hoge kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de stickers makkelijk aan te brengen, blijven ze lang plakken en laten ze geen sporen achter na verwijdering.

Personaliseer uw voertuig met deze vrolijke sticker met daarop een zon en wolken afgebeeld. Afmetingen aanpasbaar en zeer envoudig aan te brengen.
1.99
Kinderkamer sticker van allemaal kleine wolkjes bij elkaar! Leuk om de kinderkamer of de babykamer mee te decoreren!

Kinderkamer sticker van allemaal kleine wolkjes bij elkaar! Leuk om de kinderkamer of de babykamer mee te decoreren! Geef de kamer een rustgevende look met deze lieve wolken stickers! Of vraag voor een andere felle kleur en maak de kamer kleurrijk!

Kinderkamer sticker van allemaal kleine wolkjes bij elkaar! Leuk om de kinderkamer of de babykamer mee te decoreren!
Vandaag 15% Korting
2.34€1.99
Een prachtige natuur sticker  die u kunt plaatsen in elke kamer in het huis, of natuurlijk op een auto of een caravan,  dat is volledig aan u.

Een prachtige natuur sticker die u kunt plaatsen in elke kamer in het huis, of natuurlijk op een auto of een caravan, dat is volledig aan u. Dit ontwerp bestaat uit bergen, bomen, wolken en sneeuw. Dit heeft een mooie uitstraling waar u lang naar zou kunnen kijken. De bergen wanddecoratie is te verkrijgen in de kleur en grootte die u maar zelf wilt. Deze kan gemakkelijk worden aangebracht op de muur. Wacht niet langer en decoreer nu uw huis of auto met deze prachtige natuur decoratie die voor iedereen geschikt is, u zult er geen spijt van krijgen.

Een prachtige natuur sticker  die u kunt plaatsen in elke kamer in het huis, of natuurlijk op een auto of een caravan,  dat is volledig aan u.
9.50
Deze sticker omtrent een kasteel zoals elk meisje het voor zich ziet. Een prachtig paleis in de wolken met sterren overal.

Deze muursticker is hartstikke leuk om de kamer van uw dochter mee te decoreren. Een mooi versierd kasteel in de wolken met sterren eromheen. Welke dochter wil er nu immers geen princes zijn? Gelukkig is ieder meisje het princesje van de ouders! Uw kunt de gewenste tekst/naam aanpassen en invoeren onder de balk ´aangepast tekst´. 

Deze sticker omtrent een kasteel zoals elk meisje het voor zich ziet. Een prachtig paleis in de wolken met sterren overal.
Gepersonaliseerd Vandaag 15% Korting
16.18€13.75
Creëer sfeer in de kinderkamer middels deze met naam personaliseerbare muursticker met sterren, wolken en de naam  10% korting bij inschrijving.

Deze muursticker omvat een prachtige sterrenhemel met wolken en de maan. Het ontwerp is te personaliseren met een naam naar keuze. Breng extra sfeer in de kinderkamer door middel van dit fantastisch ontwerp. Een erg leuke en originele manier om de ruimte mee te decoreren. De wandsticker is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, pas deze zelf aan. Bij Tenstickers wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van hoge kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. Voor vragen neem contact op met info@tenstickers.nl.

Creëer sfeer in de kinderkamer middels deze met naam personaliseerbare muursticker met sterren, wolken en de naam  10% korting bij inschrijving.
Gepersonaliseerd Vandaag 15% Korting
4.12€3.50
Laptop sticker met de tekst "Wanderlust", meerdere wolken en een luchtballon. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. +10.000 tevreden klanten.

Houdt u van reizen? Met deze decoratie sticker heeft u de mogelijkheid om uw laptop te decoreren met uw passie: reizen! Het ontwerp omvat de tekst "Wanderlust", wolken en een luchtballon. De laptop sticker is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in meer dan 50 verschillende kleuren.

Door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl is de sticker zeer eenvoudig aan te brengen op elk glad oppervlak zonder de vrees dat er vouwen of luchtbellen onstaan. Blijft ook lang plakken en laat geen sporen achter na verwijdering. Koop nu online en ontvang binnen enkele dagen uw bestelling met volledige beveiliging en garantie bij u thuis.

Laptop sticker met de tekst "Wanderlust", meerdere wolken en een luchtballon. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. +10.000 tevreden klanten.
1.99
Een betoverende muursticker met een aquarel ontwerp van een burcht die uit een boek komt. Afmetingen aanpasbaar. Voordelig personaliseren.

Een betoverende muursticker met een aquarel ontwerp van een burcht die uit een boek komt.

Heeft uw kind dol op verhalen te lezen? Misschien bent u op zoek om hun slaapkamer te versieren met een leuke sprookjes thema? Deze muursticker is ideaal voor het invullen van de gewenste decoratie! Een groot ontwerp van een sprookjeskasteel dat wordt knallen uit een boek, omringd door een regenboog en wolken.

Onze producten worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangenEen betoverende muursticker met een aquarel ontwerp van een burcht die uit een boek komt. Afmetingen aanpasbaar. Voordelig personaliseren.
6.25
Deze muurzelfklevende sticker met luchtballonnen, wolken en vogels is een leuke manier om de kinderkamer te versieren. Afmetingen kunnen worden aangepast aan uw eigen wensen.

Creëer een gezellige kinderkamer met deze muur zelfklevende sticker. Het ontwerp bevat luchtballonnen, wolken en vogels. U kunt de afmetingen van de decoratiesticker aanpassen volgens uw eigen wensen zodat deze perfect aansluit op de muur. Door het gebruik van hoogwaardig vinyl zijn de stickers eenvoudig aan te brengen. Ze blijven lang plakken en laten geen sporen achter na verwijdering.

Deze muurzelfklevende sticker met luchtballonnen, wolken en vogels is een leuke manier om de kinderkamer te versieren. Afmetingen kunnen worden aangepast aan uw eigen wensen.
3.75
Muursticker van een slapende beer in een leuke pyjama op een zachte wolk.  Een leuk idee voor de decoratie van de slaapkamer van uw kinderen.

Een leuke muursticker van een slapende beer in een leuke pyjama op een zachte wolk.  Een leuk idee voor de decoratie van de speelhoek of slaapkamer van uw kinderen. Heeft u net een babykamer of kinderkamer (her)ingericht? Dit lieve beertje is een perfecte manier om een overgebleven kale muur op te vrolijken. Uw kinderen zullen met een gerust hart gaan slapen met deze lieve beer die naast hun bedje hetzelfde doet.De sticker is gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, waterbestendig, makkelijk aan te brengen en laat geen schade achter. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u verder nog vragen? Wij helpen u graag verder info@tenstickers.nl.

Muursticker van een slapende beer in een leuke pyjama op een zachte wolk.  Een leuk idee voor de decoratie van de slaapkamer van uw kinderen.
Vandaag 15% Korting
2.34€1.99
Decoreer de kinderkamer met deze groeimeter muursticker. De sticker heeft het thema van Jaap en de bonenstaak en bestaat uit de grote bonenstaak.

Decoreer de kinderkamer op een magische manier met deze groeimeter muursticker. De sticker heeft het thema van Jaap en de bonenstaak en bestaat uit de grote bonenstaak met daarbij wolken en de centimeter standen. Breng de sprookjeswereld in huis met deze originele muurdecoratie. Jaap wordt ook wel Sjaak, Sjakie of Jacob genoemd in verschillende vertelling van het verhaal. Breng het avontuurlijke in de kinderen naar boven met deze leuke decoratie.

Decoreer de kinderkamer met deze groeimeter muursticker. De sticker heeft het thema van Jaap en de bonenstaak en bestaat uit de grote bonenstaak.
37.25
Breng meer ruimte in uw woning met deze levendige sticker. Deze decoratieve foto zal uw woning een fris, levendig en kleurrijke sfeer geven

Versier uw klassieke Ikea bijzettafel met dit prachtige foto van de lucht. Breng meer frisse lucht en ruimte in uw woning met deze levendige sticker. Deze decoratieve foto zal uw woning een fris, levendig en kleurrijke sfeer geven. Dit is dan ook een leuke en vrolijke manier ter personalisatie en decoratie van uw woning.

Breng meer ruimte in uw woning met deze levendige sticker. Deze decoratieve foto zal uw woning een fris, levendig en kleurrijke sfeer geven
2.99
Een leuke set muurstickers allen gerelateerd aan de boerderij. Een leuk decoratie idee voor de kinderkamers.

Een leuke set muurstickers allen gerelateerd aan de boerderij. Deze set stickers bestaat uit: een kip, een schaap, een varken, een koe, twee kuikentjes, een windmolen, een houten hek en twee wolken. Een decoratie idee voor de slaapkamer of speelhoek van uw kinderen!

Een leuke set muurstickers allen gerelateerd aan de boerderij. Een leuk decoratie idee voor de kinderkamers.
36.99
Met deze gepersonaliseerde eenhoorn muursticker wek je de fantasieën op van jouw kinderen en geef je hun kamers een unieke look.

Als je een kind hebt die erg fantasierijk is, is deze gepersonaliseerde muursticker perfect voor hem of haar. Bij deze sprookjes sticker zie je een eenhoorn die op een roze wolke ligt en naar de naam van jouw kind staart. Deze decoratie sticker is de ideale manier om de kamers van jouw kinderen mee te personaliseren. Deze kinderkamer sticker zal de fantasieën van jouw kinderen opwekken. Deze wandsticker is beschikbaar in verschillende maten en is gemaakt van hoge kwaliteit vinyl. Hierdoor is deze muurdecoratie makkelijk aan te brengen op jouw muren.

Met deze gepersonaliseerde eenhoorn muursticker wek je de fantasieën op van jouw kinderen en geef je hun kamers een unieke look.
Gepersonaliseerd
5.50
Deze muursticker omtrent een luchtballon met een rustig vorm en felle kleuren. Ideaal voor kinderen.

Deze luchtballon is zeer geschikt voor kinderen. Met de rustige vorm van de luchtballon en de gekalmeerde wolken op de achtergrond lijkt de luchtballon in rust. Dit brengt dan dus ook rust met zich mee in de kamer. Decoreer daarom de kamer van uw kind met deze muursticker

Deze muursticker omtrent een luchtballon met een rustig vorm en felle kleuren. Ideaal voor kinderen.
8.99
Muurstickers kinderkamer wolkjes, ideaal voor de kinderkamer. Muurstickers wolken of muurstickers wolkjes zijn beschikbaar in alle kleuren en maten!

Muurstickers kinderkamer wolkjes is een erg populair kinderkamer sticker ontwerp met 9 schattige wolkjes met ook 9 verschillende printjes, zoals stipjes, lijntjes, rondjes, driehoekjes en streepjes. Muurstickers wolken of muurstickers wolkjes is een sticker die vooral geschikt is voor de babykamer of voor de kinderkamer van uw kleine kinderen tussen de leeftijden 0 en 12 jaar oud. Verras u kinderen met deze leuke wolk sticker of wolkjes stickers om hun kamer helemaal mooi op te pimpen en een gezellige en comfortabele sfeer te creëren. Muurdecoratie wolken is een sticker die is makkelijk op te plakken en ook zeer makkelijk weg te halen als de kinderen na enige tijd toe zijn aan een nieuwe sticker.

Muurstickers kinderkamer wolkjes, ideaal voor de kinderkamer. Muurstickers wolken of muurstickers wolkjes zijn beschikbaar in alle kleuren en maten!
3.50
Allemaal kleine wolkjes stickers in roze en paarse tonen kunnen nu in jouw kinderkamer of babykamer plakken! Heel leuk en makkelijk!

Allemaal kleine wolkjes stickers in roze en paarse tonen kunnen nu in jouw kinderkamer of babykamer plakken! Heel leuk en makkelijk! Je kunt deze hoge kwaliteit vinyl stickers beplakken waar jij het wilt! 

Allemaal kleine wolkjes stickers in roze en paarse tonen kunnen nu in jouw kinderkamer of babykamer plakken! Heel leuk en makkelijk!
Vandaag 15% Korting
2.34€1.99
Deze fortnite logo sticker met strass is voorzien van het logo van het geliefde spel met een strass. Het is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende maten.

Fortnite fans verheugen zich, u kunt eindelijk u fortnite logo sticker met strass in handen krijgen! Deze fortnite met diamant sticker is voorzien van het logo van het geliefde spel met een strass steentje. Elke fan van het spel zal in de wolken zijn als ze deze videogame sticker ontvangen. Dit zou het hele jaar door een perfect cadeau zijn, of misschien als decoratie voor uw eigen kamer. Deze diamant Fortnite muursticker is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende maten om aan uw behoeften en voorkeuren te voldoen. Dit zorgt ervoor dat het in elke kamer en op elke muur past. Voeg het nu toe aan winkelwagen!


Deze fortnite logo sticker met strass is voorzien van het logo van het geliefde spel met een strass. Het is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende maten.
2.25
Leuke kleurige stickers van luchtballonnen en wolkjes. Vrolijke muurstickers of raamstickers voor de kinderkamer of op school.

Leuke kleurige stickers voor op de muur van luchtballonnen en wolkjes. Vrolijke wanddecoratie of raamdecoratie voor de kinderkamer of op school. Tover de kamer om tot een heerlijke dromerige omgeving met deze mooie en simpele muurstickers of raamstickers. Door de hoge kwaliteit vinyl zijn ze gemakkelijk aan te brengen. Een positieve sfeer in een handomdraai. De stickers laten bij verwijdering geen sporen achter. In elk formaat verkrijgbaar.

Leuke kleurige stickers van luchtballonnen en wolkjes. Vrolijke muurstickers of raamstickers voor de kinderkamer of op school.
15.99
Een illustratieve wolken muursticker om de ruimte van kinderen te versieren met een realistisch uiterlijk van wolkenontwerp in meerdere. Eenvoudig aan te brengen.

Een illustratieve wolkenmuursticker om de ruimte van kinderen te versieren. Het is een realistisch uiterlijk van wolken ontwerp in meerdere en het zou een mooie cloud-look creëren op een ruimte die uw kind zo aan zou spreken. Het is gemakkelijk aan te brengen en zelfklevend. De kinder wolken muursticker is net als al onze andere producten gemaakt van hoogwaardig vinyl en heeft geen rimpel- of luchtbel effect op het oppervlak. Het kan op elk moment worden verwijderd zonder problemen of door vlekken achter te laten op het oppervlak. Bestel de wolken op gele achtergrond stickers online bij ons met onze beveiligde betalingsmogelijkheden.


Een illustratieve wolken muursticker om de ruimte van kinderen te versieren met een realistisch uiterlijk van wolkenontwerp in meerdere. Eenvoudig aan te brengen.
14.75
Versier uw laptop met deze laptop sticker van een regenboog tussen de wolken en onderscheid zo uw laptop van de rest.

Versier uw laptop met deze laptop sticker van een regenboog tussen de wolken en onderscheid zo uw laptop van de rest.

*Afhankelijk van de grootte van uw toestel zullen de verhoudingen lichtjes verschillen

Versier uw laptop met deze laptop sticker van een regenboog tussen de wolken en onderscheid zo uw laptop van de rest.
1.99

1-24 van 142 muurstickers