Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Kinderen Sprookjesverhaal Muursticker

TenStickers. Kinderen Sprookjesverhaal Muursticker. Een betoverende muursticker met een aquarel ontwerp van een burcht die uit een boek komt. Afmetingen aanpasbaar. Voordelig personaliseren.

Een betoverende muursticker met een aquarel ontwerp van een burcht die uit een boek komt.

Heeft uw kind dol op verhalen te lezen? Misschien bent u op zoek om hun slaapkamer te versieren met een leuke sprookjes thema? Deze muursticker is ideaal voor het invullen van de gewenste decoratie! Een groot ontwerp van een sprookjeskasteel dat wordt knallen uit een boek, omringd door een regenboog en wolken.

Onze producten worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangenTenStickers. Kinderen Sprookjesverhaal Muursticker. Een betoverende muursticker met een aquarel ontwerp van een burcht die uit een boek komt. Afmetingen aanpasbaar. Voordelig personaliseren.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Kinderen Sprookjesverhaal Muursticker

Referentienummer: A9031

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.