Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Kinderkamer Satelliet

TenStickers. Muursticker Kinderkamer Satelliet. Een vrolijk en gezellig ontwerp van een thema dat ruimtegerelateerd is en een illustratie toont van een satelliet.

Een vrolijk en gezellig ontwerp van een thema dat ruimtegerelateerd is en een illustratie toont van een satelliet. Decoreer verschillende ruimtes in huis zoals de kinderkamer, babykamer en speelkamer! Heeft u nog geen idee hoe uw lege muren te decoreren in huis? Maak dan gebruik van onze stickers! Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

TenStickers. Muursticker Kinderkamer Satelliet. Een vrolijk en gezellig ontwerp van een thema dat ruimtegerelateerd is en een illustratie toont van een satelliet.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muursticker Kinderkamer Satelliet

Referentienummer: A394

Beoordelingen van onze klanten Muursticker Kinderkamer Satelliet

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 12/04/2017 om 10:45 h

leuke stickers, goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke omschrijving Goede klantendienst

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.