Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Stick douchewand H2O

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Stick douchewand H2O. Deze sticker is uitstekend geschikt voor de douchewand, de sticker heeft een matte look en de uitgesneden tekst H20.

Deze sticker is uitstekend geschikt voor de douchewand, de sticker heeft een matte look en de uitgesneden tekst H20. H20 staat voor water, en dat is genoeg te vinden in de badkamer. De sticker is waterdicht, en wanneer bevestigd op uw douchewand stevig genoeg om jaren mee te gaan. Tevens zal bij verwijdering de sticker nooit sporen achter laten. 

Verder Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit bijna 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.nl.

TenStickers. Stick douchewand H2O. Deze sticker is uitstekend geschikt voor de douchewand, de sticker heeft een matte look en de uitgesneden tekst H20.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Informatie over Stick douchewand H2O

Referentienummer: A10603

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.