Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Stickers bordspellen

Een verzameling van bordspel muurstickers om eender welk meubel of oppervlak te versieren, en tegelijkertijd een ruimte te creëren die nuttig is om te spelen zodat zowel kinderen als volwassenen zich kunnen amuseren.

Er is een grote verscheidenheid aan spellen beschikbaar, van de klassieke Parcheesi, tot een pokertafel of de tic-tac-toe. Ze helpen niet alleen om een unieke, leuke en andere ruimte te creëren, ze geven ook een grote functionaliteit in uw verblijf zodat u op een actieve manier van de ruimte kunt genieten.

Waar kan ik mijn bordspel muurstickers plakken?


De bordspel muurstickers kunnen op elke vlakke ondergrond worden geplaatst. Pas ze aan de grootte van uw tafel aan, dek ze af, bescherm ze en creëer een functionele, mooie en zeer kleurrijke ruimte. Je kunt ze op de grond zetten, zodat kinderen direct kunnen spelen en er op kunnen lopen. Als er veel op de stickers getrapt of er veel verkeer op is, neem dan eerst contact met ons op, om ze aan te passen met een extra bescherming voor de vloer.

Een product van topkwaliteit, gemakkelijk aan te brengen, zodat er geen luchtbellen in zitten en ze perfect in het oppervlak passen. De afwerking is mat om reflecties met het licht binnen of buiten te vermijden. U kunt ze gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek en een laagje weerstand toevoegen op de tafel waar u ze plaatst.

Als u het sticker van bordspellen dat u zoekt niet vindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij hebben een ontwerpteam dat een bestaand ontwerp kan aanpassen of een nieuw ontwerp kan maken volgens uw aanwijzingen en behoeften. Een product op maat gemaakt, zodat u een ruimte hebt waar u zoveel uren kunt doorbrengen als u wilt, zonder dat u zich verveelt met uw nieuwe gedecoreerde accessoires.

Maak gebruik van en samen met uw bordspel sticker zoals de parcheesi, pocker, gans, drie op een rij en andere ontwerpen, vul de decoratie van uw huis aan, versier de muren met andere ontwerpen en creëer een dromerige, mooie en exclusieve ruimte.

10 / 10

2 Beoordelingen

1-20 van 20 muurstickers