Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Graffiti kleurrijke naam stedelijke zelfklevende sticker

Gepersonaliseerd
TenStickers. Graffiti kleurrijke naam stedelijke zelfklevende sticker. Een graffiti kleurrijke naam stedelijke zelfklevende sticker die een naam naar keuze kan. Dit product is ontworpen met robotfiguren waar kinderen dol op zijn.

Laat de naam van uw kind kleurrijk opvallen met dit mooie stedelijke zelfklevende sticker ontwerp van de graffiti kleurrijke naam. Dit product is ontworpen met de naam lucas die kan worden gepersonaliseerd met elke naam die je voor je kind wilt, het heeft prachtige robotspersonages waar kinderen dol op zijn in kleuren zoals paarsrood en een witte wolk. Uw kind zal zich erg blij voelen met deze graffiti kleurrijke naam stedelijke muurstickers op de muur, omdat hij met dit ontwerp zijn cartoon- en filmpersonages in de buurt heeft en hij met opwinding te allen tijde kan kijken en glimlachen. Dit product is eenvoudig aan te brengen en wordt geleverd met een instructieblad waarmee u het probleemloos op de muur kunt aanbrengen en er geen luchtbellen op het oppervlak komen.

TenStickers. Graffiti kleurrijke naam stedelijke zelfklevende sticker. Een graffiti kleurrijke naam stedelijke zelfklevende sticker die een naam naar keuze kan. Dit product is ontworpen met robotfiguren waar kinderen dol op zijn.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Personaliseer

Informatie over Graffiti kleurrijke naam stedelijke zelfklevende sticker

Referentienummer: A17877

Beoordelingen van onze klanten Graffiti kleurrijke naam stedelijke zelfklevende sticker

Gemiddelde beoordeling: 8.67 / 10

Geplaatst op 07/10/2020 om 11:35 h

Mijn zoontje is helemaal blij met de muursticker. Levertijd duurt wel wat langer maar was zeker het wachten waard.

Geplaatst op 05/06/2020 om 10:45 h

De sticker is prima. Makkelijk te bevestigen en van goede kwaliteit. We hebben er echter (te) lang op moeten wachten.

Geplaatst op 27/05/2020 om 09:11 h

Mijn zoontje is er super blij mee. En hij staat ook erg leuk! De levertijd duurt wel iets langer dan er gezegd wordt, maar volgens mij komt het uit Spanje en het is natuurlijk overal veel drukker. Het duurde 2 weken tot ik hem had, maar was het wachten waard.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.