Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Muursticker Kinderen Roze Vlinder

TenStickers. Muursticker Kinderen Roze Vlinder. Een prachtige en kleurrijke muursticker van een roze vlinder geschikt voor iedere kinderkamer in huis!

Een prachtige en kleurrijke muursticker van een roze vlinder geschikt voor iedere kinderkamer in huis! Heeft u nog geen idee hoe u de babykamer, kinderkamer of speelkamer gaat decoreren? Neem dan een kijkje binnen deze collectie! Zit uw afbeelding er niet tussen? Wees niet getreurd. Door middel van onze tool gepersonaliseerde stickers bent u in staat uw eigen ontwerp aan te vragen en creëert u in samenwerking met onze designers een sticker geheel naar eigen smaak! Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

TenStickers. Muursticker Kinderen Roze Vlinder. Een prachtige en kleurrijke muursticker van een roze vlinder geschikt voor iedere kinderkamer in huis!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muursticker Kinderen Roze Vlinder

Referentienummer: A844

Beoordelingen van onze klanten Muursticker Kinderen Roze Vlinder

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 15/03/2018 om 16:51 h

Geplaatst op 01/11/2016 om 09:18 h

Er was een fout gemaakt bij mijn bestelling. 2 dezelfde ipv 2 verschillende. Er was maar 1 mail voor nodig en het was al opgelost. Een goede service!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.