Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
Filter

Thema

Locatie

Kleur

Behang lila

Fantastische collectie lila behang om de muren van je huis te versieren met ontwerpen die je niet onverschillig laten. Zeg maar dag tegen witte of eenkleurige muren voor een ontwerp dat iedereen zal verrassen. Onze producten zijn mat afgewerkt en van eerste kwaliteit, ze zijn eenvoudig te installeren volgens de montage-instructies en na installatie zijn er geen luchtbellen binnenin.

Koop online het behang lila dat je het leukst vindt en hang het op je muur voor een vernieuwde decoratie waar je niet moe van wordt.

WELKE ONTWERPEN UIT ONZE DECORATIEVE LILA BEHANG VIND JE ZELF?


Je vindt er een grote diversiteit aan unieke paars behang, zoals paarse luipaard texturen met kleurovergangen van deze kleur, paarse achtergronden met een verscheidenheid aan lila getinte bloemen, en een veelvoud aan tekeningen, zowel lila als lila achtergronden, en tekeningen van verschillende kleuren die een combinatie vormen perfect waarmee u zich thuis zeer op uw gemak zult voelen. Al onze ontwerpers werken dagelijks aan het innoveren van nieuwe ontwerpen, daarom raden we onze klanten aan om onze online catalogus vaak te bezoeken om de nieuwe ontwerpen die geschikt zijn voor elke kamer in uw huis niet te missen, waarbij we altijd adviseren dat het vlakke en gladde wanden zijn om de 100% hechting aan uw muur.

Product van topkwaliteit, vervaardigd met matte afwerkingen om de weerkaatsing van licht van verschillende punten van binnenuit of van buitenaf te vermijden, zodat je je ontwerp zoveel kunt observeren als je  wilt en er versteld van kunt staan. Als het gaat om het behangen van je muur, zal het naaien en zingen zijn, aangezien we je samen met je bestelling enkele instructies sturen, zodat het plaatsen van je lila behang de gemakkelijkste ter wereld is, je kunt ook een complete set accessoires en lijm kopen om te hebben alles wat je nodig hebt tot je beschikking. Je kunt je ontwerp zoveel jaren bewaren als je wilt, aangezien het zeer resistent is en met een vochtige doek kan worden gewassen, zodat u het fluitend schoon kunt houden.

Denk er geen seconde meer over na en koop je originele behang paars en laat al je gasten sprakeloos achter met je nieuwe ontwerp met een eigen stijl, waardoor je huis een nieuwe look krijgt. U kunt het online kopen en we sturen het naar u waar u maar wilt, zodat u niet hoeft te reizen.

1-13 van 13 behang