Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Thema

Locatie

Kleur

Behang oranje

Prachtig oranje behang waarmee jij je huis op een originele en exclusieve manier kunt decoreren met jouw favoriete design. Ons product is van premium kwaliteit, het is gemakkelijk aan te brengen en is mat afgewerkt om lichtreflecties te voorkomen. Kies de eenheden die je nodig hebt om je muur te behangen met het origineel behang oranje dat je het leukst vindt en zeg gedag tegen die saaie muren die niets over te brengen hebben.

Met retro oranje behang kun je je hele huis decoreren zoals jij dat wilt. Daarnaast is het een wasbaar product dat je zo vaak kunt schoonmaken als je nodig hebt.

WELKE ONTWERPEN VAN ORANJE BEHANG HEBBEN WE IN ONZE CATALOGUS?


In onze catalogus vindt u een veelvoud aan oranje behangpapier waarmee u uw huis met grote originaliteit kunt decoreren. U vindt er een grote verscheidenheid aan ontwerpen waarmee u kunt kiezen om elke kamer in uw huis te decoreren, of het nu uw badkamer, slaapkamer, woonkamer, keuken, elke kamer is. Je zult ontwerpen zien met een oranje achtergrond met verschillende patronen waar je dol op zult zijn, ook ontwerpen voor je keuken zoals ontwerpen met verschillende fruitpatronen om te koken met een gezellige sfeer, volgens een verscheidenheid aan oranje verlopen of combinaties met andere kleuren die creëer een mooi effect. Onze ontwerpers werken elke dag om nieuw oranje behang naar onze klanten te brengen, dus we raden je aan om regelmatig onze catalogus te bezoeken, zodat je geen nieuwe innovaties mist.

Producten van topkwaliteit die het behangen van uw muur heel gemakkelijk zullen maken, omdat we samen met uw behangpapier oranje een aantal gemakkelijke en duidelijke instructies zullen bevestigen om te lezen en uit te voeren, we geven u ook de mogelijkheid om een ​​complete set met accessoires en lijm aan te schaffen dus u hoeft nergens heen om deze instrumenten te bemachtigen. Al ons oranje behang gamma is mat afgewerkt om te voorkomen dat elke weerkaatsing van licht van binnen of van buiten je stoort als je naar je kostbare ontwerp kijkt. U hoeft zich geen zorgen te maken over die vrolijke luchtbellen die in het ontwerp achterblijven, aangezien ons product anti-bellen is, dus er zullen geen sporen van zijn.

Denk er geen seconde meer over na en koop je unieke behang oranje dat het meest je aandacht trekt, je zult jaloers zijn op al je gasten en je zult genieten van een decoratie met je eigen stijl.
Een decoratief Halloween behang gemaakt met vliegende oranje, paarse en zwarte vleermuizen. Het is gemakkelijk aan te brengen en van goede kwaliteit.
Een decoratief Halloween behang gemaakt met vliegende oranje, paarse en zwarte vleermuizen. Het is gemakkelijk aan te brengen en van goede kwaliteit.
18
Een prachtig behang met oranje lellies, perfect voor een rustige en simepele woonstijl. Leuke oranje lellies behang geschikt voor alle kamers.
Een prachtig behang met oranje lellies, perfect voor een rustige en simepele woonstijl. Leuke oranje lellies behang geschikt voor alle kamers.
18

1-17 van 17 behang