Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Thema

Locatie

Kleur

Behang wit

Wit behang om uw huis of kantoor te decoreren. Als u van witte muren houdt, maar niet eentonig, plat en saai, kun je nu elke kamer behangen met witte dessins en motieven, een reeks witte kleuren met een grote diversiteit aan tinten.
Een product van topkwaliteit, gemakkelijk te plaatsen zodat er geen luchtbellen binnenin komen en met een matte afwerking om verblinding op de muren te voorkomen.
  
Vernieuw de decoratie van uw huis, het behang wit zal uw trend in decoratie en uw karakter om te decoreren markeren. Vind het ontwerp dat u verkiest, voor kinderen en volwassenen met meerdere thema's om uit te kiezen.
 

WELKE ONTWERPEN VAN ORIGINELE WIT BEHANG HEBBEN WE IN DEZE CATEGORIE?


In onze catalogus vindt u een veelvoud aan vliesbehang wit waarmee u uw huis op een pure manier kunt decoreren. Je ziet een grote verscheidenheid aan texturen met witte kleuren of gecombineerd met andere kleuren, je vindt ook een veelheid aan ontwerpen met witte achtergronden waarin er tekeningen van verschillende kleuren zijn zoals polka dots of driehoeken, je kunt zelfs 3D-effecten zien met bubbels, om nog maar te zwijgen van afbeeldingen van landschappen en tekeningen. Een grote verscheidenheid aan gebroken wit behang waarmee je het dessin kunt kiezen dat het beste bij je past en je eigen stijl kunt creëren in elke kamer van je huis, of het nu badkamer, keuken, slaapkamer, woonkamer, elke kamer die je maar wilt in huis!

Wit vliesbehang van topkwaliteit met een matte afwerking zodat jij je huis naar eigen smaak kunt decoreren met een dessin dat niemand onverschillig laat. Dankzij de hoge kwaliteit gaat hij lang mee, je plaatst hem gemakkelijk door de meegeleverde montage-instructies te volgen en je kunt de accessoires kopen die je nodig hebt om hem te plaatsen.

Koop online het mooie wit behang met motief dat je het leukst vindt en je zult er niet moe van worden. Alle bezoekers zullen gefascineerd zijn door uw goede smaak.

1-24 van 34 behang