Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
Filter

Thema

Locatie

Kleur

Stads- en landbehang

Fantastische behangen met verschillende steden en landen om je huis mee te versieren door het land of de stad te kiezen die je het leukst vindt en die je persoonlijkheid het meest vertegenwoordigt. We hebben ontwerpen waarin de namen van verschillende steden in de wereld voorkomen en andere waarin we de symbolische plaatsen van verschillende steden en landen kunnen zien, degene kiezen die je het leukst vindt en een persoonlijk en kosmopolitisch tintje geven aan de decoratie van je huis om te verlaten maakte indruk op al uw bezoeken. Al onze ontwerpen zijn mooi en zullen perfect aan je muur plakken. Kies degene die je het leukst vindt en behang de muren van je huis en laat de klassieke, eentonige en saaie muren van dezelfde kleur achter voor een decoratie waar je graag naar zult kijken en waarmee je je beter zult voelen in je eigen ruimte.

Welke ontwerpen voor behang andere steden en landen vind je in deze categorie?


U zult verschillende steden en landen behang vinden met patronen van namen van steden uit verschillende landen die u niet snel zult lezen, zoals Barcelona, ​​Tokio, Chicago, Johannesburg, en vele andere. Je zult ook symbolische plaatsen van verschillende wereldsteden kunnen zien, zoals pantheons, en andere plaatsen die zo belangrijk zijn in ons verleden, heden en toekomst. Bovendien werken we elke dag om meer ontwerpen toe te voegen en zodat u degene kunt vinden die bij u past. U kunt de inrichting van uw huis radicaal veranderen zonder dat u hiervoor werkzaamheden hoeft uit te voeren of grote economische offers hoeft te brengen. In onze catalogus vindt u ontwerpen van verschillende stijlen, sommige meer retro en vintage, terwijl andere een moderner en avant-garde karakter hebben, wees zelf degene die de persoonlijkheid van uw huis markeert in de decoratie met een van onze producten.

Al onze andere stad en land behang zijn van topkwaliteit, laten geen luchtbellen achter en bovendien zijn ze mat afgewerkt, zodat u de reflectie van licht dat van elk punt kan komen, vermijdt, zodat u geen moeite hoeft te hebben om na te denken over de fantastisch ontwerp dat u besluit aan uw muur te plakken. Voor de plaatsing geven wij u gemakkelijke en duidelijke instructies zodat deze zonder problemen geplaatst kan worden. U kunt desgewenst ook de instructies van onze website volgen. Naast het product dat je wilt, kun je ook een set accessoires en lijm kopen, zodat je alles hebt wat je nodig hebt.

Koop online op Tenstickers het behang van steden en landen die je het leukst vindt, geef aan waar je wilt dat we het naar je sturen en wij sturen het naar je op. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, aangezien we u altijd op de hoogte houden van de evolutie van uw bestelling.

1-10 van 10 behang