Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Thema

Locatie

Kleur

Behang boom

Prachtige collectie boom behang. Je muren versieren met een van onze dromen is een geweldige optie, omdat je je huis krachtig kunt opknappen en zonder grote economische verspilling te hoeven veroorzaken. Als je de kleur van je muur beu bent, kan het gebruik van boom takken behang voor je huis de oplossing zijn, want je kunt die klassieke muren die niets over te brengen hebben achter je laten met een van onze prachtige behang met bomen die je een beter gevoel zullen geven en je zult ook al je bezoekers jaloers op je maken. 

Wat kan ik vinden in de categorie boom behang?


Je zult een groot assortiment aan behang boom ontdekken, zodat je degene kunt kiezen die je het leukst vindt. We hebben ontwerpen voor boom patronen en kunstboomschors. Daarnaast werken we er elke dag aan om meer behang natuur bomen aan onze catalogus toe te voegen, dus blijf er maar naar kijken. Kies je favoriet en behang je muren ermee om alle bezoekers sprakeloos te laten. Je zult geweldige opties zien voor boomproducten voor behangpapier.

Alle boom behang zijn van hoge kwaliteit, gemakkelijk aan te brengen en mat afgewerkt zodat je je fantastische ontwerp kunt aanschouwen zonder enige verstoring van het licht dat vanuit elk punt kan komen. Koop de eenheden boombehang die je nodig heeft, onze designs worden geleverd op rollen van 50 cm breed x 300 cm hoog. Je kunt ook een complete accessoire kit kopen waarin je alles vindt wat je nodig heeft om het gewenste ontwerp aan je muur te bevestigen; Aan de andere kant kan je die eenheden die jeu nodig heeft ook afzonderlijk kopen. Voor het aanbrengen van het behang bomen zwart wit hoeft u zich geen zorgen te maken, want bij het product krijgt u instructies waarin we stap voor stap aangeven hoe u het moet aanbrengen zodat u het perfect geïntegreerd laat in je muur en geen luchtbellen achterlaat binnen.

Geef je huis leven en diepte aan je muren met ons boom behang op een eenvoudige en goedkope manier en je kunt zo lang als je wilt genieten van een fantastische decoratie. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u die altijd aan ons stellen.

1-16 van 16 behang