Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Thema

Locatie

Kleur

Behang strepen

Collectie strepen behang om de muren van je huis of kantoor te versieren om een ​​unieke en exclusieve omgeving te creëren waarmee je je nooit zult vervelen. Nu kun je je huisdecoratie een totaal ander tintje geven zonder dat je er werk aan hoeft te doen, wat zoveel tijd en geld kost. Hang een van onze prachtige behang strepen op de muren van je huis en versier het precies zoals je wilt en hoe je bent. Vergeet de muren van een enkele kleur die je niets te bieden heeft en plaats een decoratie waarmee je je veel beter zult voelen en waarmee je je huis niet meer wilt verlaten. Aarzel niet!

Wat voor soort decoratieve strepen behang biedt deze categorie mij om uw muur te versieren?


Er is een grote verscheidenheid aan zwart wit streep behang, zoals houten plank ontwerpen, andere meer grensverleggend en actueel, bekijk alles wat onze catalogus je te bieden heeft en je zult degene vinden die je leuk vindt. Je zult allerlei soorten ontwerpen zien, sommige meer geworteld in andere tijden en andere meer innovatief, er is er zeker een die bij je persoonlijkheid en je manier van zijn past. Je zult je eigen stijl kunnen overbrengen op uw bezoekers door middel van uw decoratie, ze zullen allemaal sprakeloos zijn en ze zullen jaloers op u zijn. De catalogus behang met strepen is uitgebreid, zo vind je de stijl die je zoekt en kun je een ruimte naar wens hebben, de witte muren vergeten en zonder persoonlijkheid een andere plek hebben waar je altijd van kunt genieten met bijzondere en andere motieven. degenen die de rest hebben. Ook breed streep behang en fijn streep behang vind je hier.


Bovendien zijn onze behangpapier strepen van hoge kwaliteit en mat afgewerkt om reflecties van licht zowel buiten als binnen te voorkomen. De plaatsing is eenvoudig, dus je kunt het uiterlijk van je muur gemakkelijk veranderen door de stappen te volgen in enkele instructies die je zult hebben met het brede gestreepte behang. We stellen ook lijm en een accessoirekit tot uw beschikking die u kunt kopen als u dat wilt met het product, aangezien u het alleen op uw muur hoeft aan te brengen.


Bij Tenstickers kan je gekleurd behang strepen kopen om elke ruimte te behangen die je op een economische manier voorstelt met een grote impact op de decoratie. Maak het niet saai om kamers of hallen binnen te gaan, vul ze met kleur en leven om een ​​ruimte te hebben waar iedereen mee gaat hallucineren Koop online het strepen behang dat je het leukst vindt en bekijk het en geniet er zo lang als je wilt!

Een gestreept behang waarvan het ontwerp bijna ruikt naar kaneelbroodjes. Probeer het in uw keuken, woonkamer of slaapkamer. Bestel hem nu in elke gewenste maat.
Een gestreept behang waarvan het ontwerp bijna ruikt naar kaneelbroodjes. Probeer het in uw keuken, woonkamer of slaapkamer. Bestel hem nu in elke gewenste maat.
18

1-24 van 34 behang