Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
Filter

Thema

Locatie

Kleur

Behang tegel

Fantastisch tegelbehang zodat je nu je huis kunt decoreren met een exclusief design waarmee je niemand onverschillig laat. Met ons product kunt u genieten van een ontwerp waar u niet op uitgekeken raakt en waar iedereen jaloers op zal zijn.

Koop online het tegel behang dat je het leukst vindt en geniet er jarenlang van in perfecte staat. Het is van topkwaliteit en heeft een matte afwerking om lichtreflecties te voorkomen. Bij het product krijgt u de montage-instructies waarmee u niet twijfelt hoe je verder moet.

WELKE TEGEL BEHANG HEBBEN WE IN DEZE CATEGORIE?


In onze catalogus met decoratief behang tegel vind je allerlei designs zodat je op een gemakkelijke manier je huis naar eigen wens kunt inrichten. Door een veelvoud aan ontwerpen met geometrische figuren en verschillende kleuren naar verschillende texturen van een enkele kleur of veelkleurig.

Ons behang tegel look is geschikt om op elk type muur te plaatsen, zolang het maar vlak en glad is, en het kan ook overal in je huis worden geplaatst, of het nu in de woonkamer, in je kamer, in de badkamer, in elke plaats.

Met onze producten hoef je je geen zorgen te maken over de reflecties van het binnen- of buitenlicht op uw behang tegelmotief, aangezien deze zijn vervaardigd met een matte afwerking om deze problemen te voorkomen. Bovendien zorgen onze producten gemaakt met materialen van topkwaliteit ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over de inwendige luchtbellen die kunnen achterblijven, aangezien onze producten anti-luchtbellen zijn waardoor ze gemakkelijker kunnen worden geplaatst. We blijven niet in deze faciliteit, maar eerder we gaan nog een stap verder en voegen enkele eenvoudige en duidelijke instructies toe, zodat je ze kunt volgen, en het aanbrengen van je ontwerp is net zo eenvoudig als naaien en zingen. Je kunt ook een kit met accessoires en lijm kopen waarmee je nog makkelijker je muur kunt behangen, zonder dat je ergens heen hoeft om deze producten te kopen.

Schaf zoveel eenheden behangpapier tegelmotief aan als je nodig hebt om de gewenste muur op een originele, mooie en andere manier te behangen.

Denk niet twee keer na, blader door onze catalogus tegelbehang en koop het ontwerp dat het beste bij u past, het ontwerp dat u het leukst vindt en het meest uw aandacht trekt, we sturen het naar uw huis, dus maak u geen zorgen over ergens heen moeten om het te halen.

1-19 van 19 behang