Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
Filter

Thema

Locatie

Kleur

Gang behang

Collectie gang behang om de muren van uw huis te versieren en ze een geheel eigen en exclusieve stijl te geven. Decoreer je huis op een originele manier en geef een andere sfeer aan je kamers, met onze smalle behang voor in de gang  kun je de decoratie van alle muren van je huis veranderen zodat ze je persoonlijkheid weerspiegelen en er met plezier doorheen wandelen. Nu kunt u je muren bekijken zonder ze te zien met een saaie klassieke kleur die niets inspireert, met ons behang gang. Je kunt de wanden van je gang behangen en helemaal op maat laten maken. Deze kamer in huis is ook belangrijk, je gaat er vaak doorheen en daarom is het belangrijk dat je elke keer dat je het doet een decoratie hebt die je niet onverschillig laat. Laat al uw bezoekers versteld staan ​​door een behang toe te passen voor gangen waar ze je jaloers op zullen maken. Vergeet de gang nergens in huis. Onze producten geven uw huis diepte, persoonlijkheid en originaliteit. Nu kunt u uw gangen met papier laten decoreren.
 

Wat voor soort behang gang hebben we tot uw beschikking?

 
U zult een grote verscheidenheid aan papier voor smalle gangen kunnen ontdekken, van imitatietegels tot hout, tot sterrenontwerpen. In onze catalogus kun je degene kiezen die je het leukst vindt om je gang naar eigen smaak in te richten en degene die het beste bij je huis past, afhankelijk van waar de gang is waar je je behang gang hal wilt plaatsen. Met onze behang ontwerpen voor donkere gangen of zoals je wilt, heb je je gang op je eigen manier zonder je te hoeven bemoeien met lang en zwaar werk, het is ook een veel goedkopere optie. Ontdek hoe uw moderne behang voor gang eruit zullen zien.
 
Het behang in gang zal uitstekend zijn, een product van topkwaliteit, met een matte afwerking om verblinding met binnen- of buitenlicht te voorkomen, terwijl je het op een eenvoudige manier aanbrengt zonder luchtbellen achter te laten. Wij stellen u de nodige tools ter beschikking om de toepassing van het gewenste ontwerp uit te voeren. U kunt het samen kopen door de optie "accessoirekit" te selecteren of alleen de elementen die u nodig hebt. Voor de toepassing ervan hoef je alleen maar duidelijke instructies te volgen waarin we stap voor stap aangeven hoe je verder moet.
 
Denk niet twee keer na, koop het gang behang dat je het leukst vindt en breng het aan op je muur. Je laat het perfect geïntegreerd achter en je hebt een decoratie waarmee je het huis niet meer uit wilt. De gangdecoratie met behang gang zal geweldig zijn.

Je behang voor lange en smalle gangen wacht op je!
 

1-24 van 25 behang