Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Foto stickers

Onze tool voor portret stickers staat u toe om elke foto of portret te personaliseren op een manier dat bij u past. Versier uw huis op een unieke en originele manier! U kunt afbeeldingen van schilderijen, portretten en foto’s laten afdrukken met deze tool! Zelf foto stickers maken? Dat kan bij ons gemakkelijk en snel door onze professionele ontwerpers, hoge kwalitatieve print machines en natuurlijk onze hoge kwaliteit in sticker materialen gemaakt van vinyl sticker vellen. Zelf stickers maken is heel populair tegenwoordig, vooral om leuke fotos van vakanties, kerstdagen, familie dagen, familie, mooie natuur fotos of zee fotos te laten afdrukken.

FOTO STICKERS MAKEN

Fotostickers maken en fotostickers ontwerpen kan gemakkelijk en snel, volgens de volgende aangekaarte stappen:

1) Upload uw foto. (Let op dat u een foto uitzoekt met een hoge resolutie kwaliteit, dit betekent een scherpe foto, want dan wordt de foto ook mooier en helderder afgedrukt op de sticker!)

2) Kies de gewenste afmetingen en kader voor de afbeelding. (Om dit te doen, verplaatst, vergroot en / of verklein je het selectiekader en gebruikt u de zoomfunctie voor een betere aanpassing. Houd er rekening mee dat als je geen achtergrond wilt je dit erbij moet aangeven en dat dan alleen de hoofdpersonen (mensen, huisdieren enz.) op de portret sticker worden afgedrukt, de achtergrond zal dan natuurlijk worden verwijderd)

3) Kies de kleur, indien dit van toepassing is.

4) Rond de aankoop af. Let hierbij op de volgende punten:
- Is de foto afbeelding bijgevoegd?
- Zijn de juiste maten aangegeven?
- Is de juiste kleur geselecteerd?
- Heb je alle juiste adresgegevens ingevuld?
- Ben je je huisnummer niet vergeten?
- De juiste betalings selectie aangeklikt?

Kortom, dubbel check even of alle gegevens kloppen voor 100% zekerheid dat u thuis de sticker krijgt die u graag wilde hebben, en dat er geen dingen ontbreken aan de sticker!

Foto stickers zijn gemakkelijk en snel via onze ontwerp tools en flexibiliteit. Voeg gemakkelijk de foto toe aan de bestelling en viola, binnen enkele dagen later heeft u een mooie foto sticker in huis die net lijkt alsof het een schilderij sticker of verf muursticker. Ons sticker materiaal is zo plat dat u foto afbeelding net een foto schilderij sticker lijkt of een foto muursticker of een schilderij muursticker. U kunt u een afbeelding aan de bestelling toevoegen en wij zullen deze afbeelding van de leuke foto zo precies mogelijk na maken en afdrukken!

Wij kunnen ook een de foto sticker in allerlei soorten stijlen voor u printen, zoals zwart-wit foto muursticker of sepia foto sticker of zelfs een geometrisch foto muursticker waarbij de personen op de foto heel futurisch afgebeeld zullen worden! Leg zo precies mogelijk aan ons uit hoe u de foto wil vervormen of veranderen en wij, onze designers, zullen zo precies mogelijk het design voor u maken zoals u wenst!
Upload uw ontwerp

Upload jou foto

ok
ok

Bepaal de afmetingen

De minimum maat is 30 cm x 30 cm.

x

Kies een kleur

Opmeringen

1) De minimum maat is 30 cm x 30 cm.

2) Zend u alstublieft een foto met de hoogst mogelijk resolutie, die een goed contrast bevat en zeer scherp is.

3) Als wij de foto die u stuurt beoordelen als niet hoog genoeg in kwaliteit voor een ontwerp, zullen wij met u contact opnemen via de email.

4) Vinyl portretten van personen, dieren en auto’s of ander gelijkwaardige dingen worden altijd geproduceerd. Als het ontwerp een hogere hoeveelheid complexiteit bevat, zoals afbeeldingen van steden, nemen we contact op met jou betreffende de mogelijkheid van de productie.

5) Wanneer de betaling gemaakt is zullen wij u altijd een voorbeeld afbeelding sturen voordat wij overgaan op productie, zodat u ons toestemming kan geven.

6) Het voorbeeld kan een beetje aangepast worden, maar de basis van de afbeelding kan op dit punt niet langer veranderd worden.

7) Dit type vinyl is met de hoogste zorg met de hand gemaakt.

8) De levertijd van het voorbeeld is ongeveer twee dagen nadat de order is geplaatst. Wanneer de klant tevreden is met dit resultaat, zal het vinyl worden geproduceerd. De klant zal binnen de periode van maximum een week de order ontvangen.

9) Wanneer u uw order wilt cancelen en uw het voorbeeld nog niet ontvangen hebt, zal het totale bedrag terug gestort worden. Als het voorbeeld al verstuurt is dan zullen wij 60% van het bedrag terugstorten, in relatie tot het werk gestoken in het ontwerpen van het voorbeeld.

10) Als je twijfels of vragen hebt kun je ons altijd contacteren op info@tenstickers.nl