Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Groeimeter sticker

Hoe houdt u de lengtes bij van uw kinderen? Deze nieuwe muurstickers geven u de mogelijkheid om op een originele manier de afmetingen van uw kinderen te meten! De groeimeter sticker zorgt daarnaast ook voor aankleding in een ruimte! Met verschillende designs knut u uw gewenste groeimeter sticker kiezen! De stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit en reukloos vinyl. Hierdoor zijn deze gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaald zelf in welke afmetingen en kleuren u de stickers wilt ontvangen. Voor eventuele vragen neem contact op met info@tenstickers.nl 

Bedoelde u: Kinderen Groeimeter

Gepersonaliseerde muurstickers: Muur stickers maken of stickers laten maken? Maak gemakkelijk en snel muur stickers ontwerpen! Persoonlijke ontwerpen!

Met deze tool kunt u uw eigen muur stickers maken of stickers laten maken! Heeft u een mooie afbeelding van de kinderen, de huisdieren of vakantie foto’s en wilt u deze graag ontwikkelen door stickers ontwerpen? Transformeer deze dan nu naar wandstickers door zelf stickers maken met onze handige website tool!

Op deze pagina kun je zelf een afbeelding toevoegen, wellicht met een tekst erbij, die u graag als sticker zou willen afdrukken. Stickers maken goedkoop, dat is zeker mogelijk bij onze website. Wij hanteren zeer lage prijzen en zeer hoge kwaliteit van stickers. Onze stickers zijn gemaakt van duurzaam vinyl. Vinyl stickers ontwerpen is van een hele hoge kwaliteit, uw stickers zullen lang meegaan en u kunt lang en fijn genieten van deze mooie muur decoratie ontwerpen.

U kunt eindeloos voor dingen maken met deze tool! Denk aan je eigen stickers maken zoals adresstickers maken, raamstickers maken, autosticker maken

STICKERS LATEN MAKEN EN MUURSTICKERS MAKEN

Muurstickers maken is gemakkelijk en snel via onze ontwerp tools en flexibiliteit. Wij bieden oneindig veel opties voor u. Ten eerste kunt u zelf u design tekenen, ten tweede kunt u een afbeelding aan de bestelling toevoegen en wij zullen deze zo precies mogelijk namaken en ten derde, wij kunnen ook een sticker voor u ontwerpen aan de hand van uw uitleg. Wees wel heel gedetailleerd in uw schriftelijke uitleg zodat onze designers zo precies mogelijk het design kunnen maken wat u in uw gedachten heeft.

Muurstickers ontwerpen is natuurlijk wel lastig als je niet helemaal weet waar je naar op zoek bent. Voor meer inspiratie kunt u onze standaard catalogus bekijken om te zien welk soort sticker het beste past bij uw zelf sticker ontwerpen. Leuke sticker ideeën zijn bijvoorbeeld adres stickers maken, auto sticker ontwerpen, zelf stickers maken voor auto, raamstickers ontwerpen, speciale decals maken, ronde stickers maken, foto stickers maken, logo sticker maken, grote stickers laten maken, en nog veel meer keuzes om te noemen om voor inspiratie voor uw gepersonaliseerde stickers!

Ook een sticker met het logo van uw bedrijf kunnen wij voor u maken! Creëer nu zelf een muursticker die bij u past. Pas de kleuren en afmetingen geheel naar eigen wens aan. Personaliseer erop los met zelfgemaakte decoratie stickers.

Stickers bestellen eigen ontwerp? Stickers maken online? Wat wil je nog meer! Tenstickers is snel en gemakkelijk! Vinyl stickers maken is een ideaal cadeau voor de decoratie van uw woning en kamers van uw kinderen. Daarnaast zijn onze stickers ook geschikt voor de woonkamer, badkamer, keuken en slaapkamers, zelfs de wc! Wij hebben stickers voor alle kamers in huis, in alle kleuren, maten, verschillende categorieën en stijlen, de keuzes zijn eindeloos! Muurstickers laten maken? Zelf stickers maken gratis? U bent op het juiste adres!

De persoonlijke muurstickers worden gemaakt van hoge kwaliteit vinyl waardoor ze makkelijk aan te brengen zijn en langdurig blijven plakken. Mocht u vragen of hulp nodig hebben dan kunt u altijd een mail sturen naar onze email!

1.99
Houdt uw kind van dieren? Deze hoogte grafiek muur sticker is perfect voor het verfraaien van hun slaapkamers op een manier die ze zullen houden!

Houdt uw kind van dieren? Deze hoogte grafiek muur sticker is perfect voor het verfraaien van hun slaapkamers op een manier die ze zullen houden!

Blijf op de hoogte van hoe snel je kleintje groeit, terwijl ook het versieren op een leuke manier met deze hoogte grafiek sticker. Een groot ontwerp van bos dieren zoals beren, herten en uilen, compleet met een nauwkeurige centimeter hoogte grafiek. Groot voor het verfraaien van kinderdagverblijf of slaapkamers.
Onze producten worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen

Houdt uw kind van dieren? Deze hoogte grafiek muur sticker is perfect voor het verfraaien van hun slaapkamers op een manier die ze zullen houden!
34.99
Een sticker die dient als een meetlat die tot wel 170cm groot gaat! Deze sticker gaat dus wel even mee, bij de groei van uw kind.

Een sticker die dient als een meetlat die tot wel 170cm groot gaat! Deze sticker gaat dus wel even mee, bij de groei van uw kind. De sticker heeft een opstapeling van verschillende leuke dieren, zoals een olifant, giraf en octopus. Deze sticker past zeer goed in de kinderkamer, maar ook in de hal of woonkamer. Deze sticker is gefabriceerd met de nieuwste technologieën op het gebied van printen. En bestaat tevens uit de hoogste kwaliteit vinyl, dit maakt de sticker makkelijk te plaatsen en te verwijderen zonder sporen. Wilt uw stickers maken? Onze stickerszijn aan te passen per kleur, grootte en indien mogelijk tekst.


Een sticker die dient als een meetlat die tot wel 170cm groot gaat! Deze sticker gaat dus wel even mee, bij de groei van uw kind.
36.25
Deze muursticker is de leukste manier om de groei van uw kind bij te houden, de sticker heeft de vorm van een boom met allerlei verschillende uiltjes

Deze muursticker is de leukste manier om de groei van uw kind bij te houden, de sticker heeft de vorm van een boom met allerlei verschillende uiltjes. De uiltjes zijn vrolijk en hebben allerlei felle kleurtjes, daarbij loopt de groeimeter tot 180 cm. Wilt u graag de groei van uw kind bijhouden en tegelijkertijd de kamer versieren? dan is deze sticker uitstekend geschikt voor dit doeleind.
Onze vinyl stickers zijn van goede kwaliteit, makkelijk aan te brengen en laten geen restjes of schade achter bij verwijdering. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag via info@tenstickers.nl de perfecte sticker te vinden voor u.

Deze muursticker is de leukste manier om de groei van uw kind bij te houden, de sticker heeft de vorm van een boom met allerlei verschillende uiltjes
Vandaag 10% Korting
33.53€28.50
Versier de muur van de kamer van uw kinderen met een originele  bouwkraan meter muursticker  en kijk hoe uw kind groeit.

Versier de  kamer van uw kinderen met een originele  bouwkraan meter muursticker  en kijk hoe uw kind groeit.

Muursticker van meters voor kleine fans om de wereld van het werk en de bouw. Economische en vooral met die kunt u zich bewust zijn van hoe uw kinderen groeien.
Deze sticker is ontworpen om 40 cm te plaatsen van de grond tot plinten slaan. Stickers voor decoratie gemaakt van hoogwaardig materiaal en gemakkelijk aan te brengen. Om bevat een gedetailleerde installatie blad aan uw plaatsing te vergemakkelijken.

Versier de muur van de kamer van uw kinderen met een originele  bouwkraan meter muursticker  en kijk hoe uw kind groeit.
34.50
Realistische girafmeter hoogtemeter zelfklevende sticker om de slaapkamer van kinderen te versieren. Het is gemakkelijk aan te brengen en hecht.

Realistische girafmeter hoogtemeter zelfklevende sticker. Het is een prachtig ontwerp om kinderen gelukkig te maken in hun ruimte en het is gemakkelijk aan te brengen op een vlakke ondergrond. Juts gebruiken een spatel die op het veld te koop is om het goed en soepel te krijgen. Een giraffe meter hoogtemeter muursticker voor de slaapkamer van kinderen om plezier te hebben met het controleren van de hoogte. Het is goed gekalibreerd met cijfers. Het vormt bij het aanbrengen geen luchtbel of kreukels op het oppervlak. De dierenhoogtemeter muursticker is bij ons online te bestellen en binnen enkele dagen te verkrijgen.

Realistische girafmeter hoogtemeter zelfklevende sticker om de slaapkamer van kinderen te versieren. Het is gemakkelijk aan te brengen en hecht.
26.99
Een mooie groeimeter muursticker met een ruimtevaartthema voor kinderen. Een meetlat van een raket, sterren, een planeet en meer.

Kinderen groeien snel op, dus het is des te belangrijker om hun ontwikkeling bij te houden.   Deze muursticker groeimeter in het ruimtevaartthema is een prachtig decoratie-idee voor de kinderkamer en heeft dus niet alleen een praktisch nut. Verfraai de kinderkamer op deze eenvoudige en goedkope manier.   De sticker is gemaakt van hoogwaardig vinyl en kan eenvoudig op elk gladde oppervlak worden bevestigd. Na verwijdering laat hij geen residu achter.

Een mooie groeimeter muursticker met een ruimtevaartthema voor kinderen. Een meetlat van een raket, sterren, een planeet en meer.
38.75
Een leuke muursticker in de vorm van een groeimeter. Hou zo nauwkeurig de grootte van uw kinderen op een leuke manier bij.

Een leuke muursticker in de vorm van een groeimeter. Hou zo nauwkeurig de grootte van uw kinderen op een leuke manier bij. Een zeer mooie decoratie voor de speelkamer of kinderkamer.
* Bevestig de sticker 10 cm boven de grond, zo vermijdt u de stopcontacten.

Een leuke muursticker in de vorm van een groeimeter. Hou zo nauwkeurig de grootte van uw kinderen op een leuke manier bij.
17.75
Houd de groei van uw kind bij met deze groeimeter muursticker met een maan en een ladder. Verkrijgbaar in verschillende maten. Voordelig personaliseren.

U kunt de groei van uw kinderen nu observeren met deze hoogte grafiek muursticker! Grote maan sticker die uw kinderen zullen laten genieten van hun groei! Een creatieve illustratie van een ladder die leidt naar de maan! Als u een origineel ontwerp wilt om de slaapkamer van uw kind te versieren, dan is dit de ideale ontwerp! De sticker moet 10 centimeter boven de vloer worden geplaatst om de juiste cm aan te geven. Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

Houd de groei van uw kind bij met deze groeimeter muursticker met een maan en een ladder. Verkrijgbaar in verschillende maten. Voordelig personaliseren.
40.75
Een leuke groeimeter in de vorm van een muursticker met het design van een giraffe met een zeer lange nek.

Een leuke groeimeter in de vorm van een muursticker met het design van een giraffe met een zeer lange nek. Nu bent u instaat om voor een lage prijs en binnen korte tijd uw huis te decoreren en tegelijkertijd de groei van u kind op een leuke manier bij te houden! Deze sticker is dus dubbel handig! Ook zal hij zorgen voor meer kleur en vreugde in de ruimte!
De stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit en reukloos vinyl. Hierdoor zijn deze gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaald zelf in welke afmetingen en kleuren u de stickers wilt ontvangen. Voor eventuele vragen neem contact op met info@tenstickers.nl 

Een leuke groeimeter in de vorm van een muursticker met het design van een giraffe met een zeer lange nek.
29.50
Wilt u de groei van uw kind bijhouden en uw kamer decoreren? Met deze mooie muursticker meetlat van een paardenbloem kan dat!

Wilt u de groei van uw kind bijhouden en uw kamer decoreren? Met deze mooie muursticker meetlat van een paardenbloem slaat u twee vliegen in één klap! De practische groeimeter sticker decoreert uw kamer uitstekend en stelt u in staat om uw kind geregeld op te meten. Profiteer van deze mooie wanddecoratie en woonaccessoires in uw huis. De sticker is gemakkelijk in één keer aan te brengen op de muur. De onderdelen van de sticker zijn losse stukjes sticker zonder folie ertussen, maar het stickervel is zo gemaakt dat de sticker rechtstreeks vanaf het vel kan worden aangebracht. Bestel de sticker nu in één van de meer dan 40 kleuren van ons kleurenpalet.

Wilt u de groei van uw kind bijhouden en uw kamer decoreren? Met deze mooie muursticker meetlat van een paardenbloem kan dat!
49.99
Een zeer nuttige hoogte grafiek sticker om uw gezin te meten en het bijhouden van de groei van uw kind.

Een zeer nuttige hoogte grafiek muusticker om uw gezin te meten en het bijhouden van de groei van uw kind. Gebruik deze monochrome sticker om te controleren hoe snel de kleintjes groeien! Perfect om elke ruimte in huis mee te versieren. Natuurlijk speciaal geschikt voor de kinderkamers.De stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit en reukloos vinyl. Hierdoor zijn deze gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaald zelf in welke afmetingen en kleuren u de stickers wilt ontvangen. Voor eventuele vragen neem contact op met info@tenstickers.nl

*Bevestig deze sticker op 10 cm boven de grond om de metingen tot juiste stand te laten komen

Een zeer nuttige hoogte grafiek sticker om uw gezin te meten en het bijhouden van de groei van uw kind.
Vandaag 15% Korting
57.81€46.25
Groeimeter sticker met een Giraffe voor het decoreren van de kinderkamer of speelkamer in uw woning. Ook voor ramen en auto's.

Groeimeter sticker met een Giraffe voor de kinderkamer of speelkamer in uw woning. Houdt op een leuke wijze de groei van uw kinderen bij met behulp van deze originele wandsticker. Een groeimeter voor het meten van de grootte van uw kinderen met daarlangs een getekende Giraffe!
De stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit en reukloos vinyl. Hierdoor zijn deze gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaald zelf in welke afmetingen en kleuren u de stickers wilt ontvangen. Voor eventuele vragen neem contact op met info@tenstickers.nl *Plaats deze sticker 10cm boven de vloer om zo tot de juiste metingen te komen!

Groeimeter sticker met een Giraffe voor het decoreren van de kinderkamer of speelkamer in uw woning. Ook voor ramen en auto's.
Groeimeter sticker met een Giraffe voor het decoreren van de kinderkamer of speelkamer in uw woning. Ook voor ramen en auto's.
49.25
Muursticker groeimeter met de tekening van verschillende vlinders met een meetlat van vinyl met afmetingen in centimeters.

Muursticker groeimeter met de tekening van verschillende vlinders met een meetlat van vinyl met afmetingen in centimeters. Een elegante manier om de kamer van uw kinderen of een andere hoek van het huis opnieuw in te richten en de groei van de jongste jaar na jaar bij te houden. De decoratieve vinyl groeimeter is vervaardigd in een zelfklevend materiaal dat eenvoudig te installeren is en perfecte afwerkingen heeft. Heeft u vragen over dit product? Aarzel dan niet en stel ze ons, via info@tenstickers.nl.

Muursticker groeimeter met de tekening van verschillende vlinders met een meetlat van vinyl met afmetingen in centimeters.
36.50
Muursticker groeimeter met de tekening van een enorm ijsje van verschillende smaken in verticaal formaat.

Muursticker groeimeter met de tekening van een enorm ijsje van verschillende smaken in verticaal formaat en met afmetingen in centimeters aan de zijkant. Verfris de decoratie van uw kinderkamer met een originele en leuke sticker en houd op een leuke manier de groei van uw kind bij. Houd bij hoe de jongste kinderen thuis jaar na jaar groeien. Het zelfklevende vinyl zal bij het aanbrengen geen vervelende plooien of luchtbellen vertonen door speciale aanpassingen in de lijmlaag. Om het aanbrengen te vergemakkelijken voegen we bovendien een gedetailleerd montage-instructieblad bij in de bestelling.

Muursticker groeimeter met de tekening van een enorm ijsje van verschillende smaken in verticaal formaat.
Vandaag 12% Korting
35.24€29.25
Decoreer de kinderkamer met deze groeimeter muursticker. De sticker heeft het thema van Jaap en de bonenstaak en bestaat uit de grote bonenstaak.

Decoreer de kinderkamer op een magische manier met deze groeimeter muursticker. De sticker heeft het thema van Jaap en de bonenstaak en bestaat uit de grote bonenstaak met daarbij wolken en de centimeter standen. Breng de sprookjeswereld in huis met deze originele muurdecoratie. Jaap wordt ook wel Sjaak, Sjakie of Jacob genoemd in verschillende vertelling van het verhaal. Breng het avontuurlijke in de kinderen naar boven met deze leuke decoratie.

Decoreer de kinderkamer met deze groeimeter muursticker. De sticker heeft het thema van Jaap en de bonenstaak en bestaat uit de grote bonenstaak.
37.25
Houdt de lengte van uw kinderen nauwkeurig bij met behulp van deze leuke groeimeter sticker voor op de muur.

Houdt de lengte van uw kinderen nauwkeurig bij met behulp van deze leuke groeimeter sticker voor op de muur!

* Plaats deze sticker 10cm boven de grond, zo vermijdt u stopcontacten en geeft de muursticker de juiste hoogte aan.

Houdt de lengte van uw kinderen nauwkeurig bij met behulp van deze leuke groeimeter sticker voor op de muur.
47.50
Een leuke meetlat muursticker! Muursticker meetlat, geschikt om je kinderen hun groei process op te meten. Eenhoorn meetlat muursticker!

Een leuke meetlat muursticker! Muursticker meetlat is uiterst geschikt om je kinderen hun groei process mee op te meten. Doe dit op een leuke manier met onze eenhoorn meetlat muursticker of muursticker meetlat eenhoorn design en geniet samen van dit leuke process. Een sticker met een schattige en prachtige eenhoorn met allerlei verschillende kleuren zoals roze, paars en blauw dat een regenboogje maakt. De regenboog meetlat muursticker of muursticker meetlat regenboog is ook een heel erg populaire kinderkamer muurstickers. Maak de slaapkamers helemaal in orde met onze eenhoorn muurstickers. Deze wandsticker meetlat is een leuk idee voor elke kinderkamers, voor jongens en voor meisjes. Groeimeter muurstickers voor lieve kinderen.

Een leuke meetlat muursticker! Muursticker meetlat, geschikt om je kinderen hun groei process op te meten. Eenhoorn meetlat muursticker!
33.75
Breng een handige en vrolijke muurdecoratie aan met deze exotische vogel groeimeter. Een sticker groeimeter tot 170cm met verschillende vogels.

Breng een handige en vrolijke muurdecoratie aan met deze exotische vogel groeimeter. De sticker bestaat uit een groeimeter tot 170cm met daarnaast verschillenden exotische vogels zoals een toekan, flamingo en kolibrie. Breng de tropen in de kinderkamer met deze leuke muursticker. De groeimeter zelf bestaat uit groene en roze centimeter standen. Kinderen willen altijd zien hoe groot ze al zijn, en met deze groeimeter kan het gemakkelijk worden bijgehouden en is er ook meteen decoratie.

Breng een handige en vrolijke muurdecoratie aan met deze exotische vogel groeimeter. Een sticker groeimeter tot 170cm met verschillende vogels.
Vandaag 10% Korting
32.65€27.75
Verfraai uw muur met deze originele wildlife groeimeter muursticker en houdt de groei van uw kind bij. Dagelijkse kortingen.

Verfraai uw muur met deze originele wildlife groeimeter muursticker en houdt de groei van uw kind bij.

Vinyl muurschilderingen en kinderen waarin verschillende dieren zoals een hert, een egel, een wasbeer, een konijn en een bever, boven elkaar en naast een plant figuur begrensd maatregelen lijken centimeter. Met het leven van deze vinyl vindt u de muren van zijn gebruikelijke verblijf van rust merken en spelen en u kunt uw lengte evolutie te zetten op een speelse en leuke manier.
Deze sticker is bedoeld om met ingang van 10 cm aan de plinten te slaan.

Verfraai uw muur met deze originele wildlife groeimeter muursticker en houdt de groei van uw kind bij. Dagelijkse kortingen.
Vandaag 15% Korting
53.44€42.75
Houd de groei van uw kind bij en decoreer tegelijkertijd de kinderkamer met deze flamingo groeimeter sticker. Eenvoudig aan te brengen.

Kinderen groeien super snel en dat wilt u natuurlijk bijhouden. Deze muursticker omvat een groeimeter in het ontwerp van een flamingo. Perfecte decoratie voor de kinderkamer. Plaats de decoratie sticker in de kinderkamer en houd zo de groei van uw kind bij. Vanaf 20 centimeter tot en met 16 centimeter.

Door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl is de sticker zeer eenvoudig aan te brengen op elk glad oppervlak zonder de vrees dat er vouwen of luchtbellen onstaan. Blijft ook lang plakken en laat geen sporen achter na verwijdering. Koop nu online en ontvang binnen enkele dagen uw bestelling met volledige beveiliging en garantie bij u thuis.

Houd de groei van uw kind bij en decoreer tegelijkertijd de kinderkamer met deze flamingo groeimeter sticker. Eenvoudig aan te brengen.
Vandaag 10% Korting
37.06€31.50
Versier de muur van de kamer van uw kinderen met een originele Meter muursticker en in gedachten houden hoe uw kind groeit.

Versier de muur van de kamer van uw kinderen met een originele Meter muursticker en in gedachten houden hoe uw kind groeit.

Muurstickers van meters voor exclusieve kinderkamer design, economische en vooral waarmee u een overzicht van hoe uw kinderen ouder worden zal hebben. Deze sticker is ontworpen om 20 cm te plaatsen van de grond.
Stickers voor decoratie gemaakt van hoogwaardig materiaal en gemakkelijk aan te brengen. We sturen ook een gedetailleerde instructie om het plakken proces gemakkelijker te maken.

Versier de muur van de kamer van uw kinderen met een originele Meter muursticker en in gedachten houden hoe uw kind groeit.
25.50
Gevangenis meter hoogtemeter muursticker om kinderen slaapkamer ruimte te versieren. Het is gemakkelijk aan te brengen, zelfklevend en zeer duurzaam.

Gevangenis hoogtemeter muursticker om kinderen slaapkamer ruimte te versieren. Een mooie meter hoogte kaart zelfklevende sticker gemaakt met lijn prints met leesbare kalibratie. Kinderen kunnen comfortabel op een muur staan om de hoogte correct te meten. Het is aanpasbaar in verschillende kleuren, zie de kleurenopties in de catalogus om een geschikte ideale kleur te kiezen om een achtergrond te versieren. Het kan op elk moment worden verwijderd zonder dat het schade veroorzaakt. Het is duurzaam en heeft een langdurig vermogen. Het is online te bestellen met onze beveiligde betalingsmogelijkheden en binnen enkele dagen geleverd. Voeg het nu toe aan winkelwagen.

Gevangenis meter hoogtemeter muursticker om kinderen slaapkamer ruimte te versieren. Het is gemakkelijk aan te brengen, zelfklevend en zeer duurzaam.
53.25
Meet uw kinderen op elk gewenst moment op met deze groeimeter muursticker met het ontwerp van een cactus. Voordelig personaliseren.

Uw woning decoreren en tegelijkertijd het bijhouden van de groei van uw kind is nu mogelijk met deze groeimeter sticker. De groei van uw kind bijhouden is altijd één van de meest vreugdevolle en lonende delen van de opvoeding. Een groeimeter is dus een must-have. Het ontwerp omvat een cactus met daarnaast de maten die oplopen tot 150 centimer.

Door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl is de muursticker zeer eenvoudig aan te brengen op elk glad oppervlak zonder de vrees dat er vouwen of luchtbellen ontstaan. Koop nu online en ontvang binnen enkele dagen uw bestelling met volledige beveiliging en garantie bij u thuis.

Meet uw kinderen op elk gewenst moment op met deze groeimeter muursticker met het ontwerp van een cactus. Voordelig personaliseren.
41.50

1-24 van 119 muurstickers