Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Vaatwasser sticker

Een collectie met verschillende vaatwasser stickers! Met deze sticker geeft u de keuken een geheel nieuwe uitstraling! U zorgt voor een leuke uitstraling van uw vaatwasser en keuken in een klap! Binnen korte tijd en voor een laag bedrag decoreert u nu met sticker! Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.nl 
Gepersonaliseerde muurstickers: Muur stickers maken of stickers laten maken? Maak gemakkelijk en snel muur stickers ontwerpen! Persoonlijke ontwerpen!

Met deze tool kunt u uw eigen muur stickers maken of stickers laten maken! Heeft u een mooie afbeelding van de kinderen, de huisdieren of vakantie foto’s en wilt u deze graag ontwikkelen door stickers ontwerpen? Transformeer deze dan nu naar wandstickers door zelf stickers maken met onze handige website tool!

Op deze pagina kun je zelf een afbeelding toevoegen, wellicht met een tekst erbij, die u graag als sticker zou willen afdrukken. Stickers maken goedkoop, dat is zeker mogelijk bij onze website. Wij hanteren zeer lage prijzen en zeer hoge kwaliteit van stickers. Onze stickers zijn gemaakt van duurzaam vinyl. Vinyl stickers ontwerpen is van een hele hoge kwaliteit, uw stickers zullen lang meegaan en u kunt lang en fijn genieten van deze mooie muur decoratie ontwerpen.

U kunt eindeloos voor dingen maken met deze tool! Denk aan je eigen stickers maken zoals adresstickers maken, raamstickers maken, autosticker maken

STICKERS LATEN MAKEN EN MUURSTICKERS MAKEN

Muurstickers maken is gemakkelijk en snel via onze ontwerp tools en flexibiliteit. Wij bieden oneindig veel opties voor u. Ten eerste kunt u zelf u design tekenen, ten tweede kunt u een afbeelding aan de bestelling toevoegen en wij zullen deze zo precies mogelijk namaken en ten derde, wij kunnen ook een sticker voor u ontwerpen aan de hand van uw uitleg. Wees wel heel gedetailleerd in uw schriftelijke uitleg zodat onze designers zo precies mogelijk het design kunnen maken wat u in uw gedachten heeft.

Muurstickers ontwerpen is natuurlijk wel lastig als je niet helemaal weet waar je naar op zoek bent. Voor meer inspiratie kunt u onze standaard catalogus bekijken om te zien welk soort sticker het beste past bij uw zelf sticker ontwerpen. Leuke sticker ideeën zijn bijvoorbeeld adres stickers maken, auto sticker ontwerpen, zelf stickers maken voor auto, raamstickers ontwerpen, speciale decals maken, ronde stickers maken, foto stickers maken, logo sticker maken, grote stickers laten maken, en nog veel meer keuzes om te noemen om voor inspiratie voor uw gepersonaliseerde stickers!

Ook een sticker met het logo van uw bedrijf kunnen wij voor u maken! Creëer nu zelf een muursticker die bij u past. Pas de kleuren en afmetingen geheel naar eigen wens aan. Personaliseer erop los met zelfgemaakte decoratie stickers.

Stickers bestellen eigen ontwerp? Stickers maken online? Wat wil je nog meer! Tenstickers is snel en gemakkelijk! Vinyl stickers maken is een ideaal cadeau voor de decoratie van uw woning en kamers van uw kinderen. Daarnaast zijn onze stickers ook geschikt voor de woonkamer, badkamer, keuken en slaapkamers, zelfs de wc! Wij hebben stickers voor alle kamers in huis, in alle kleuren, maten, verschillende categorieën en stijlen, de keuzes zijn eindeloos! Muurstickers laten maken? Zelf stickers maken gratis? U bent op het juiste adres!

De persoonlijke muurstickers worden gemaakt van hoge kwaliteit vinyl waardoor ze makkelijk aan te brengen zijn en langdurig blijven plakken. Mocht u vragen of hulp nodig hebben dan kunt u altijd een mail sturen naar onze email!

1.99
Deze sticker omtrent een wasmachine. Leuk ter aanduiding van de wasmachine of juist anderen in verwarring te brengen!

Verwar andere personen door uw vaatwasser te decoreren met een sticker van een vaatwasser. Een origineel en leuk idee ter decoratie van uw keuken. Verkrijgbaar in verscheidene dimensies.

Deze sticker omtrent een wasmachine. Leuk ter aanduiding van de wasmachine of juist anderen in verwarring te brengen!
3.50
Deze sticker geeft een gevulde vaatwasser weer! Een leuke interieursticker voor het opfleuren van uw vaatwasser.

Deze sticker geeft een gevulde vaatwasser weer! Een leuke interieursticker voor het opfleuren van uw vaatwasser. Onderscheid op een creatieve manier uw vaatwasser van de rest met behulp van deze prachtige decoratiesticker. Daarnaast decoreert u niet alleen de vaatwasser maar direct de hele ruimte. Met onze stickers zorgt u voor een nieuwe sfeer in de keuken!
De stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

Deze sticker geeft een gevulde vaatwasser weer! Een leuke interieursticker voor het opfleuren van uw vaatwasser.
5.99
Creëer een nieuwe en warme look in uw keuken met deze houten sticker voor op de vaatwasser. De stickervel is zeer gemakkelijk aan te brengen.

Is uw keuken toe aan een nieuwe look? Daar is niet veel voor nodig. Plaats deze houten sticker op uw vaatwasser en geniet direct van een nieuwe en warme uitstraling van de keuken. De sticker is van hoge kwaliteit waardoor het hout net echt lijkt. Pas de afmetingen aan naar eigen wens zodat de sticker perfect op uw vaatwasser aansluit. De decoratie sticker kunt u natuurlijk ook op andere huishoudelijke apparaten plaatsen. Door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl tijdens de productie blijven de stickers lang plakken en laten deze geen sporen achter na verwijdering.

Creëer een nieuwe en warme look in uw keuken met deze houten sticker voor op de vaatwasser. De stickervel is zeer gemakkelijk aan te brengen.
2.99
Richt je vaatwasser in met deze prachtige zelfklevende sticker! Kies je maat.

Voeg een huiselijke toets toe aan je vaatwasser met dit vaatwasser-embleem van fruit en noten-thema ! perfect voor diegenen die het gevoel hebben dat hun vaatwasser niet past in de stijl van hun kamer, en het uiterlijk ervan willen veranderen. Toont een selectie van fruit en noten in een hartvorm - ideaal als keuken zelfklevende sticker voor mensen die van gezond eten houden! verkrijgbaar in verschillende maten. Net als al onze emblemen is het gemakkelijk aan te brengen en gaat het extreem lang mee. Gemaakt met bubbelbestendig vinyl en laat geen schade of resten na verwijdering achter.

Richt je vaatwasser in met deze prachtige zelfklevende sticker! Kies je maat.
Vandaag 12% Korting
3.40€2.99
Richt je vaatwasser in met deze ultieme zelfklevende sticker! Kies je maat.

Een fantastische vaatwasser-zelfklevende sticker met bloemthema , perfect voor degenen die het thema van hun keuken willen veranderen en hun vaatwasser nodig hebben om in de rij te blijven! Toont een verschillende groep prachtig uitziende bloemen samen in een bos! Ideaal als keukendecoratie voor diegenen die moeite hebben om decor voor hun vaatwasser te vinden! verkrijgbaar in verschillende maten. Net als al onze emblemen is het gemakkelijk aan te brengen en gaat het extreem lang mee. Gemaakt met bubbelbestendig vinyl en laat geen schade of resten na verwijdering achter.

Richt je vaatwasser in met deze ultieme zelfklevende sticker! Kies je maat.
Richt je vaatwasser in met deze ultieme zelfklevende sticker! Kies je maat.
Vandaag 15% Korting
3.52€2.99
Zeeschelp koelkast sticker. Verander het gezicht van u keuken met een nieuwe look door u koelkastruimte te verbeteren met onze geweldige zeeschelpsticker.

Zeeschelp op oranje achtergrond koelkast sticker. Verander het gezicht van uw keuken met een nieuwe look door uw koelkast ruimte te verbeteren met onze geweldige zeeschelp sticker voor koelkast apparatuur. U kunt dit mooie ontwerp kopen in de afmeting die perfect past bij de ruimte in de koelkastdeur en het ontwerp kan worden toegepast op bijpassende wasmachines, vaatwasser, enz. In het formaat dat u wilt. Het verschillende zee elementen koelkast sticker is een weergave van verschillende zeeschelpen in een aantrekkelijke kleur textuur. Het is gemakkelijk aan te brengen met behulp van een rakelen kan op elk gewenst moment worden verwijderd.


Zeeschelp koelkast sticker. Verander het gezicht van u keuken met een nieuwe look door u koelkastruimte te verbeteren met onze geweldige zeeschelpsticker.
2.99
Versier je vaatwasser met dit prachtige keukenplaatje! Kies je maat.

Wanneer u elk ander deel van uw huis heeft versierd, waarom niet uw vaatwasser voorzien van dit fantastische vaatwasser-embleem! Perfect als thuis zelfklevende sticker voor diegenen die vinden dat hun vaatwasser misschien niet past in het decorthema van uw keuken en deze met iets anders wil garneren! verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Net als al onze emblemen is het gemakkelijk aan te brengen en gaat het extreem lang mee. Gemaakt met bubbelbestendig vinyl en laat geen schade of resten na verwijdering achter.

Versier je vaatwasser met dit prachtige keukenplaatje! Kies je maat.
2.99

1-7 van 7 muurstickers