Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Arabische stickers om uw kamer mee op te pimpen

Een collectie van decoratieve Arabische muurstickers die een oosterse sfeer zullen creëren in uw huis. Allerlei voorwerpen en symbolen die met deze cultuur worden geassocieerd en die rust en een ontspannen sfeer in uw kamers brengen, ideaal om er tijd in door te brengen zonder stress.
De geest van de sprookjes "Duizend en één nacht" zal u begeleiden, zodat u kunt ontspannen en tot rust komen.
U zult verrast zijn door de sfeer en elke dag zal een unieke ervaring zijn. Als u geen oosterse sticker uit deze categorie vindt die bij u past, dan kunt u ons altijd schrijven en uw ontwerp voorstellen.

De meeste van onze Arabische stickers zijn in één kleur. De Arabische muurstickers bestaan uit Arabische lantaarns, Arabische ornamenten voor de spiegel en het bed, maar ook Arabische motieven en Arabische manen. Onze collectie groeit voortdurend, dus als u een fan bent van de Arabische stijl, zullen onze ornamenten perfect passen bij uw behoeften en smaak.
Onze Wand decoraties zijn ideaal voor lichte en donkere kamers, als decoratie voor uw kamer, slaapkamer, woonkamer of personeelskamer.
Onze Arabische stickers zijn ook een perfecte oplossing om uw reisbureau te versieren.
Als u gefascineerd bent door de Arabische cultuur of werkt op een plek met zo'n motief, dan zijn deze patronen zeker de juiste decoratie voor u!


Maak je eigen gepersonaliseerde Oosterse sticker!


Als u niet de perfecte sticker voor u heeft gevonden of als de totale samenstelling van de sticker in ons aanbod u niet bevalt, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen!
Als u wilt, kunt u de kleur of het formaat van de gekozen sticker veranderen, of een volledig nieuw ontwerp maken door te kiezen voor de optie om een gepersonaliseerde sticker te maken.
Ons aanbod van ontwerpen breidt zich elke dag uit, waardoor we hopen tegemoet te komen aan de smaak van elke klant. We maken ook graag een sticker van uw eigen foto of ontwerp, dus als u weet wat u wilt of zich afvraagt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.
 Onze ontwerpers staan elke dag tot uw beschikking, dus laat uw fantasie de vrije loop!
U kunt uw naam toevoegen aan het stickerontwerp of uw sticker ondertekenen met de naam van uw geliefde. U beslist over alle details over het aanbrengen van onze stickers en hun eigenschappen!
 
Onze stickers voor Arabische ornamenten zijn zeer eenvoudig aan te brengen op alle gladde oppervlakken. Er worden geen luchtbellen gevormd tijdens het aanbrengen. Onze muurstickers zijn gemaakt van het hoogste kwaliteitsvinylmateriaal. Na vele duurzaamheidstests kunnen we ervoor zorgen dat ze bestand zijn tegen airconditioning, zonlicht, regen of vorst.
Al onze muurstickers worden onderhouden in matte kleuren, wat garant staat voor een succesvolle samenstelling van het oppervlak en het feit dat ze geen licht weerkaatsen.
 
Muurstickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vele kleuren, zodat we in staat zijn om de stickers aan te passen aan de behoeften van de meest veeleisende klanten. 

10 / 10

1 Beoordelingen

1-24 van 41 muurstickers