Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Stickervellen kleur

Een collectie van decoratieve muurstickers felle kleuren. Wij bieden u stickers aan die een groot verschil maken voor uw meubels, vooral die welke u bij IKEA koopt. Met onze felle stickers kunt u het interieur van uw woonkamer, eetkamer of kinderkamer veranderen met een kleine fanprint. We maken het gemakkelijk om onze stickers aan te brengen, zodat iedereen het kan doen.

Welke felle kleuren stickers kan ik vinden?
 

De collectie omvat een breed scala aan producten met verschillende kleuren om uw ruimte in te richten. Kies de maat die het beste past bij uw behoeften. Stickers in doorschijnende kleur zijn ook verkrijgbaar. U vindt er ook intense en kenmerkende kleuren zoals baksteenrood, grasgroen of vurig oranje.

Met one-colour stickers kunt u de stijl en decoratie van elk object in uw huis op een minimalistische manier veranderen. Maak van uw muren, stoelen of boekenkasten een bijzondere persoonlijkheid, en mis deze kans niet om van uw huis een spectaculaire en unieke plek te maken. Bovendien is het een zeer praktische manier om uw meubels een tweede leven te geven, hun uiterlijk te vernieuwen en zo de uitstraling van het hele appartement te verbeteren.

Ons bedrijf biedt hoge kwaliteit stickers aan, die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en bijna 50 kleuren, dus we geloven dat iedereen wel iets voor zichzelf zal vinden. Als u echter een sticker van uw eigen ontwerp wilt bestellen - niets eenvoudiger! Wij bieden gepersonaliseerde felle kleuren stickers aan die kunnen worden aangepast aan de behoeften van elke klant. Aarzel niet om gebruik te maken van onze "Designer tot uw beschikking" service, waar we verschillende hulpmiddelen aanbieden om ongewone stickers te ontwerpen volgens uw behoeften.

Deze selectie van stickers in een uniforme kleur is perfect voor het gemakkelijk afdekken van lege ruimtes en je hoeft je geen zorgen te maken over het schilderen! Al deze stickers zijn eenvoudig aan te brengen en laten na verwijdering geen resten achter.

Transformeer uw muren en accessoires in een paar minuten met deze meubelstickers, die geen stress veroorzaken van gecompliceerde decoratie. Maak een keuze uit ons assortiment maten of stuur ons een e-mail als u specifieke maten nodig heeft.

Daarnaast bieden wij stickers van de hoogste kwaliteit vinyl aan, die vele duurzaamheidstests hebben ondergaan. Hierdoor zijn ze bestand tegen verschillende factoren zoals zon, regen of airconditioning, zodat u er lang van kunt genieten en ze alleen uit kunt doen als u zich verveelt.

1-11 van 11 muurstickers