Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Heavy metal stickers

Verzameling van heavy metal stickers om verschillende oppervlakken te decoreren met logo's, illustraties en teksten van deze succesvolle muziekstijl.

Een heavy sticker, ideaal voor muziekliefhebbers, vooral heavy metal. De tijd is gekomen om de inrichting van de kamers van het huis te veranderen voor een gedurfde en oorlogszuchtige sfeer. Plaats de decoratie stickers heavy metal op de muren met het logo van je favoriete band zoals Iron Maiden, Metallica of Dream Theater en verras je vrienden. Een perfecte ruimte om naar uw favoriete albums te luisteren en allerlei vrijetijdsbestedingen te doen. Begeleid de producten van uw band met enkele elektrische gitaarstickers en beleef de ervaring van het reizen naar een live concert, waar u kunt ontspannen en genieten van elk liedje.

Waarom versieren met heavy metal stickers?


Dit muziekgenre ontstond halverwege de jaren zestig en begin jaren zeventig in Engeland en de Verenigde Staten, met als oorsprong bluesrock, hardrock en psychedelische rock. De pioniers van deze muziekstijl waren Led Zeppelin, Deep Purple en Black Sabbath. Als u een liefhebber bent van deze muziek, aarzel dan niet om ermee te beginnen, creëer uw muzikale hoek en maak van uw huis een speciale en unieke plek. Vul de muren met muziek en kleur en laat de klassieke witte en saaie muren achter. 

Een vleugje persoonlijkheid voor uw computer, uw mobiele apparaat of muren en ramen. In dit thema vindt u wandstickers heavy metal met ontwerpen van Iron Maiden, AC/DC, Barón Rojo, Kiss of metallica. Een grote diversiteit aan ontwerpen zodat u een unieke sfeer kunt hebben.

Als u het product dat u zoekt niet vindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hebben een ontwerpteam dat een exclusief ontwerp voor u kan maken. Alle producten worden op maat gemaakt, zodat u een heavy sticker hebt dat perfect integreert met uw muur of oppervlak. 

We hebben meer dan 40 kleuren in de eenkleurige producten en de veelkleurige producten zijn vol met leven en felle kleuren. Koop in Tenvinilo uw gepersonaliseerde stickers heavy metal om een huis of lokaal op maat te laten maken, zonder een grote economische morserij te hoeven maken en tegelijkertijd een grote impact op het oppervlak te genereren. 

Een eerste kwalitatief hoogstaand ontwerp dat perfect aan uw verwachtingen zal voldoen. Uw vrienden zullen versteld staan van de nieuwe decoratie en u zult een plek hebben met veel smaak en een persoonlijke sfeer. Aarzel niet en haal uw heavy metal sticker.

10 / 10

2 Beoordelingen

1-23 van 23 muurstickers