Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Theme

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Jazz en blues stickers

Verzameling van decoratieve jazz- en blues stickers.
 
Verzameling van ontwerpen om te decoreren, gekoppeld aan deze typologieën van zwarte Amerikaanse muziek. 

Selectie van Jazz stickers en Blues Stickers met teksten of portretten van je favoriete muzikanten. Nu kunt u uw muzikale hoek in verband met dit thema creëren en een prachtige decoratie hebben, een product dat op elk vlak oppervlak kan worden geplakt.

Jazz en Blues ontwerpen om te versieren!


Een brede selectie om uw Jazz hoek te creëren, persoonlijkheid te geven aan uw bedrijf of muziekgelegenheid en iedereen comfortabel te maken, met een ander tintje dat niemand anders zal hebben.  Onze  muurstickers jazz kunnen worden geplaatst op muren, meubels, ramen, voertuigen of apparaten om een persoonlijke stijl te hebben.

Vind ontwerpen met teksten, illustraties van zangers en instrumentalisten zoals Robert Johnson, John Lee Hooker. Silhouetten van saxofoon- of trompetspelers. Een grote verscheidenheid aan ontwerpen op decoratieve stickers van Jazz en Blues. Een unieke muziekstijl waar miljoenen mensen elke dag naar luisteren. 

Als u de Jazz of Blues sticker die u zoekt niet vindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben een ontwerpteam dat de door u gewenste illustratie kan maken, op basis van uw kenmerken en behoeften, de grootte en de gewenste kleur, zodat u een uniek en mooi product heeft.

De blues- en jazzstickers zijn gemakkelijk te plaatsen, zodat er geen bubbels in zitten, zodat ze perfect integreren met uw muren en er geweldig uitzien. Ze hebben een matte afwerking om reflecties met het licht binnen of buiten te vermijden.

De tijd is gekomen om het decor te veranderen, om een comfortabele ruimte of huis te creëren waar je zoveel uren kunt doorbrengen als je wilt zonder je te vervelen en de klassieke witte en eentonige muren achter te laten.

U heeft Jazz en Blues stickers in meer dan 40 kleuren om uit te kiezen in de eenkleurige en meerkleurige producten, de afwerking is geweldig, de kleur is levendig en zal de sfeer in uw kamer volledig veranderen. De maat kan worden geselecteerd op basis van uw behoeften, zodat het past bij het oppervlak dat u nodig hebt.

Vul de decoratie van uw huis aan met andere producten of andere thema's die helpen om de warmte te geven die u wilt, het sticker is gemakkelijk te verwijderen of los te maken, waardoor er geen vlekken op de muur ontstaan en dus kan de decoratie snel en gemakkelijk worden veranderd. Blues en Jazz Stickers zijn goedkoop, je kunt ze kopen bij Tenvinilo, op deze manier zullen ze je in staat stellen om de decoratie te vernieuwen wanneer je wilt, wat een grote impact zal hebben en zonder de noodzaak om een grote hervorming te maken.

1-24 van 25 muurstickers