Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Theme

Oppervlakte

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Klassieke muziek stickers

Prachtige collectie van stickers klassieke muziek om uw favoriete ruimtes en objecten te versieren met afbeeldingen en teksten die verwijzen naar deze fantastische muziekstijl. In deze rubriek bieden wij u de mogelijkheid om originele beelden te verkrijgen voor de decoratie van uw huis. U vindt er muurstickers van muzikanten die een instrument bespelen, dregklangen, het silhouet van beroemde muzikanten zoals Mozart, notenbalken en nog veel meer. Met deze collectie maakt u van uw interieur inrichting een originele plek en goed in uw stijl. De sfeer zal harmonieus en vredig worden. Voeg een vleugje rust en klasse toe aan uw huis en voel u vrij om het formaat van uw gepersonaliseerde stickers klassieke muziek te kiezen. 

Welke klassieke muziekstickers vind je?


In deze collectie hebben wij de beschikking over tientallen klassieke muziek decoratieve vinylstickers met ontwerpen in de meest uiteenlopende stijlen, voor alle smaken en leeftijdsgroepen. U kunt ze naar eigen goeddunken toepassen op elke volledig gladde en schone ondergrond zoals muren, meubels, videogameconsoles, laptops, apparaten, fietsen, motoren, auto's, caravans en nog veel meer.

Silhouetten van de dreg, de partituur van Beethovens eerste symfonie, silhouetten van violisten, fluitisten, ook Mozarts silhouet, een wandschildering met de partituur van Beethovens vijfde symfonie, onder vele andere. Veel van hen zijn monochroom, dus ze zijn verkrijgbaar in 50 verschillende kleuren. Daarnaast geven we u ook de mogelijkheid om de afmetingen van al onze klassieke muziek decoratie stickers aan te passen, zodat u ze niet alleen in uw favoriete kleur kunt krijgen, maar ook in de afmetingen die het best passen bij het oppervlak waarop u ze zult aanbrengen.

Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit, gemaakt met een flexibel en zeer resistent vinyl materiaal dat u geen last zal bezorgen bij het aanbrengen omdat het een anti-bubbel en anti-rimpel materiaal is en een matte afwerking zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van hun kleuren zonder lichtreflecties, zowel binnen als buiten. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het verwijderen ervan, de lijm die op onze stickers wordt gebruikt laat geen sporen of resten achter op het oppervlak waarop u het later verwijdert.

Als je het beeld of de zin die je zoekt niet vindt, wanhoop dan niet! Bij Tenstickers hebben we een spectaculair grafisch ontwerpteam dat je graag helpt bij het maken van de klassieke muziekstickers van je dromen, zodat je gebruik kunt maken van onze op maat gemaakte sticker/tekst tools of contact met ons kunt opnemen via e-mail en we zullen je vanaf het allereerste moment helpen.

9.45 / 10

11 Beoordelingen

1-24 van 26 muurstickers