Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Punk stickers

Verzameling van punk stickers. Als u een fan bent van dit iconoclastische muziekgenre, dan vindt u hier een breed scala aan ontwerpen.

Punk muurstickers ontworpen voor muziekliefhebbers, vooral degenen die gepassioneerd zijn over het genre.
Het is tijd om die monotone sfeer die elke dag in de kamers van het huis heerst, te transformeren naar een meer gedurfde en moderne sfeer. Genoeg van de apathie, en meer van deze fantastische punk-thema stickers die je elke dag weer met energie vullen.
Ze zijn ook ideaal voor het decoreren van elk object of voertuig. Een ontwerp dat perfect past bij diegenen die houden van vrijheid en rebellie, wiens geest altijd heen en weer beweegt met het verlangen om alles te durven.

Welke stijl van punk stickers zal ik vinden?


Onder de punkontwerpen die u in deze categorie vindt, zijn er emblemen van de belangrijkste punkbanden, de Ramones, The Clash stickers, Linkin Park stickers, of u vindt er ook het symbool van de anarchie. Een grote verscheidenheid aan producten, uit de eenkleurige ontwerpen kunt u kiezen uit meer dan 40 kleuren. De eenkleurige hebben heldere kleuren om een grote impact te genereren en ze hebben allemaal een matte afwerking om reflecties met het binnen- of buitenlicht te vermijden.

Dit muziekgenre ontstond rond 1970, en is vandaag de dag nog steeds een referentiegenre, tijdloos en gevolgd door miljoenen mensen. Met de punkstickers kunt u een hoekje of een plekje met sfeer creëren, persoonlijkheid aan uw auto geven of uw laptop personaliseren, een grote verscheidenheid aan ontwerpen die u niet onverschillig laten. 

Als u het ontwerp dat u zoekt niet vindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij hebben een grafisch ontwerpteam dat het ontwerp kan maken dat u wilt, op uw maat en in de kleuren die u wilt. We willen dat u het product heeft waar u naar op zoek bent. Een uniek product en ontwerp dat iedereen die u bezoekt zal verbazen.

Koop punk sticker bij Tenvinilo en begin met het decoreren op een bijzondere manier, waarbij je de klassieke witte en monotone muren achter je laat. Een economische decoratie die uw huis een andere plek zal maken, geïnspireerd door Punk en die u kunt aanvullen met andere vinyl thema's die zeker iedereen zullen bevallen.

De eerste punkbands waren The Ramones, Dead Boys, The Voidoids, Blondie, The Heartbreakers, Tuff Darts, The Cramps, The Misfits, Black Flag, The Gun Club, The Bags, Cherry Vanilla en Wayne County & the Electric Chairs en in de proto-punk The New York Dolls, The Velvet Underground. Als je een vinyl gerelateerd aan punkbands wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

1-6 van 6 muurstickers