Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Theme

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Stickers Rome

Verzameling van muurstickers Rome, om uw huis of uw bedrijf te versieren met de Italiaanse hoofdstad en de muren van monumenten en emblematische gebouwen van deze grote stad te vullen.
Vind ontwerpen die volledig worden aangepast aan uw smaak en die u kunt plaatsen in het interieur en exterieur van uw huis, de stickers  Rome zijn bestand tegen het weer en hebben een lange levensduur.

Plaats het muurstickers Rome in uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer, creëer een vernieuwde sfeer en pas het aan uw stedelijke smaak aan die u voor Rome heeft. Reis naar uw favoriete stad vanaf de bank van uw huis of laat uw klanten gewoon naar binnen gaan.

Hoe versier je mijn huis met stickers Rome?


Er is een grote variëteit aan muurstickers uit Rome, zodat u het muurtsticker kunt vinden dat het beste bij uw behoeften past. U kunt het formaat van uw product kiezen en in het geval van enkelkleurig muurstickers, heeft u een palet van meer dan 40 kleuren zodat u het sticker van Rome kunt vinden dat het beste bij uw huismuur past.

Ontwerpen zoals bijvoorbeeld het woord Rome, gemaakt van afbeeldingen waar je de vlag, het Colosseum, het pantheon en vele andere karakteristieke monumenten van deze grote stad kunt zien.

Skyline illustraties van deze grote stad, zodat u op het eerste gezicht alle belangrijke karakteristieke monumenten heeft en u kunt genieten van een nieuwe decoratie, vernieuwd en volledig op uw maat gemaakt. Als u een liefhebber bent van de Romeinse cultuur en van deze grote stad zult u zeker graag uw huis aanpassen en omgevingen creëren met deze muurstickers van Rome.

Romeinse tekststickers en vinyls zoals de uitdrukking Veni Vidi Vici of Ave Cesar Morituri Te Salutant. Mythische zinnen van de Romeinse cultuur die een persoonlijk tintje geven en uw decoratieve stijl laten zien waar u ze ook neerzet.

Deze ontwerpen zijn geschikt voor elke kamer, van de woonkamer of slaapkamer tot de keuken of eetkamer. Ze kunnen op elk vlak oppervlak worden geplaatst, van muren tot meubels, apparaten, glas of schermen.

De muurstickers van Roma zijn gemakkelijk aan te brengen, er zitten geen luchtbellen in tijdens het aanbrengen, ze integreren en mengen zich perfect met het oppervlak. Ze zijn gemakkelijk te wassen met een vochtige doek en de afwerking is mat, zodat er geen reflecties zijn van buiten- of binnenlicht.

Neem een stukje van de Italiaanse hoofdstad mee en laat al uw gasten versteld staan, terwijl u een huis creëert waar u zoveel uren kunt doorbrengen als u wilt, zonder u te vervelen van de decoratie en zonder de monotone witte muren achter te laten. 

1-11 van 11 muurstickers