Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Stickers shoppen

Verzameling van decoratieve winkelstickers. Als u een vrouw bent die als hobby heeft om te gaan winkelen voor onder andere schoenen, kleding en make-up, zijn deze stickers ideaal voor u. U kunt deze shopping stickers op uw interieurdecoratie plakken om het goed, modieus en kleurrijk te laten smaken. Uw huis is nog nooit zo aangepast aan uw smaak als nu. U zult verbaasd zijn over het gemak waarmee onze op maat gemaakte vinylstickers worden geplaatst, evenals over de kwaliteit ervan. Kies het ideale formaat van uw nieuwe sticker, zodat deze er perfect uitziet waar u hem wilt plakken.

Waaruit zijn onze shopping stickers gemaakt?
 

Alle Tenstickers decoratieve winkel muurstickers zijn gemaakt van uitstekende kwaliteitsmaterialen die een volledige integratie met het oppervlak waarop ze worden aangebracht mogelijk maken. De monokleuren zijn verkrijgbaar in 50 verschillende kleuren, zodat u de kleur kunt kiezen die u het beste bevalt. Bovendien kunnen ze allemaal op maat worden gemaakt, zodat u de afmetingen kunt aanpassen aan het oppervlak waarop u ze gaat aanbrengen.

Verras uw familie en vrienden met uw goede smaak en oneerbiedigheid door uw decoratie tot in het kleinste detail aan te passen. Onze decoratieve vinyl shopping stickers zijn van grote kwaliteit, vervaardigd met een flexibel en zeer resistent vinyl materiaal dat niet zal veroorzaken dat u enig ongemak bij het aanbrengen, want het is een anti-bubbel en anti-rimpel materiaal en matte afwerking, zodat u kunt genieten van hun kleuren op elk moment van de dag zonder lichtreflecties, hetzij binnen of buiten. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het verwijderen ervan, de lijm die op onze stickers wordt gebruikt laat geen sporen of resten achter op het oppervlak waarop u het later verwijdert.

Als u een specifiek winkel sticker wilt dat niet beschikbaar is in onze catalogus of als u wijzigingen wilt aanbrengen in een van onze ontwerpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Tenstickers hebben we een uitstekend grafisch ontwerpteam dat klaar staat om u te helpen en het model te creëren dat u wilt, of om alle wijzigingen aan te brengen die u nodig heeft.


1-24 van 32 muurstickers