Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Spreekwoorden stickers en gezegdes stickers

Deze categorie bevat een ruim assortiment aan muurteksten met spreekwoorden. Decoreer uw kamers met positieve, grappige of liefdevolle muurteksten. Wij hebben nederlands, franse en engelse teksten voor u. Er zitten verschillende stylen tussen bij al onze wanddecoraties. Voor iedereen wat met deze collectie muurstickers.

Een verzameling spreekwoorden muurstickers met populaire teksten, uitdrukkingen muurstickers, gezegden en spreekwoorden. Personaliseer en decoreer uw woning met een van deze gezegdes muurteksten. Binnen deze categorie hebben alle tekststickers verschillende lettertypes en uitstralingen! Maak een keuze uit uw gewenste spreekwoord en kies zelf de kleur en afmetingen! Geschikt voor ieder glad oppervlakte en elke muur in huis! 

De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl, gemakkelijk aan te brengen en laten na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. Wij hebbem leuke. Nederlandse gezegdes stickers of Nederlandse uitdrukkingen stickers en Nederlandse spreekwoorden stickers in ons assoritment. Wij hebben al deze stickers in alle maten en kleuren in de aanbieding.

10 / 10

2 Beoordelingen

1-24 van 36 muurstickers