Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Trappen stickers

Op deze pagina kunt u onze verzameling van decoratieve trap stickers vinden. Onze trap decoratie is origineel en simpel, perfect voor in uw huis. Pimp uw trap en hal een beetje op met een van onze moderne traptrede stickers.


Trapstickers, dat klinkt als trapbekleding of mini trap stickertjes alsof het versiering is. Maar trapstickers zijn zoveel meer! Trap Decoreren kan heel origineel met trapleuning trapversiering, traptrede versiering, volledige ruwe trap stickers om de trap tredes minder glad te maken, trapstickers voetstappen of trapstickers voetstapjes (ook geschikt als vloerstickers voetstappen), zebra trapstickers, bloemen trapstickers, hout trapstickers, piano toesten trapstickers, cijfers trapstickers, tekst trapstickers en trap muurstickers, muursticker trap. Onze trapstickers hebben veel verschillende printjes in de thema’s van stippen, sterretjes, hartjes, bloemen of planten, hout, letters en cijfers, teksten en nog veel meer!

Waarom trapstickers? Trapbekleding zijn een leuk decoratie items voor in de hal van het huis. Plaats leuke teksten zoals ‘Mind the Gap’ op uw trap om uw gasten er bewust van te maken dat trappen soms glad kunnen zijn, vooral als je sokken draagt! Dit is ook handig voor als u kinderen heeft die vaak de trap op stormen! Daarnaast kun je op de trap zelf ook stickers aanbrengen die de trap minder glad kunnen maken. Ook ideaal voor kinderen in het huis!

Bent u op zoek naar een speciaal ontwerp voor uw trappen in huis, maar wilt u niet teveel geld uitgeven? Dan zijn onze goedkope trapstickers ideaal voor u! Selecteer de stickers voor trappen en maak een complete transformatie in uw huis snel en eenvoudig. Een vrolijke en leuke sfeer, met tegelijk moderne kenmerken die een verfrissende en originele sfeer in uw huis creëert met trappen stickers. Met onze trapstickers kunt u op een andere manier het ontwerp van uw huis veranderen. Verras uw vrienden en familie wanneer ze u bezoeken met uw nieuwe trap versiering of trapstickerbekleding en ladderstickers.

Goedkope Trapstickers en trap stickers


U kunt er ook voor kiezen om trap stickers maken of trap decoratie ontwerpen. Naast ons vaste aanbod aan trap stickers, kunnen wij natuurlijk ook altijd een speciaal ontwerp voor u maken. Wij een gepersonaliseerde stickers service, waarbij u gemakkelijk een persoonlijk en eigen afbeeldingen en teksten kunt laten afdrukken voor op de trap. U kunt zelf de afbeelding toevoegen, de tekst typen, de kleur en grootte bevestigen. Daarnaast heeft u de keuze uit glimmende, mat of stickers transparant.

Als u nou niet kunt kiezen uit onze ontwerpen, of u bent op zoek naar iets heel specifieks, dan kunt u altijd contact met ons opnemen of wij een persoonlijk ontwerp van de sticker kunnen maken voor u. Met onze professionele design technologie kunnen wij mega snel en makkelijk, binnen 2 dagen na uw bestelling, uw sticker produceren. Bent u hier naar opzoek? Dan bent je bij ons op de goede website beland!

9.33 / 10

6 Beoordelingen

1-24 van 27 muurstickers