Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Aanwijzingssticker Restaurant Vorken

TenStickers. Aanwijzingssticker Restaurant Vorken. Muursticker voor cateringsbedrijven, restaurants en hotels die graag aan willen geven dat er een restaurant aanwezig is.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Muursticker voor cateringsbedrijven, restaurants en hotels die graag aan willen geven dat er een restaurant aanwezig is. Geschikt voor iedereen die op een unieke manier aan wil geven dan gasten hier kunnen dineren! Daarnaast natuurlijk ook geschikt als decoratie binnen huis. Met deze sticker bent u in staat wat meer humor in huis te brengen door de keuken of eetkamer te decoreren met deze sticker. De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.