Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Aloha Hawaii Muursticker

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Aloha Hawaii Muursticker. Aloha Hawaii Muursticker in kleurrijke bloemenprint lettertype, omringd door kleurrijke bloemen en bladeren.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Aloha Hawaii Muursticker in kleurrijke bloemenprint lettertype, omringd door kleurrijke bloemen en bladeren.

Een geweldige plek om te gaan van een ontspannen en ik weet zeker dat je zult genieten van de plek, zoveel dat herinneringen zijn altijd in je hoofd! Nou wat denk je? Stoppen met dag dromen over Hawaii, want nu kunt u uw herinneringen midden in de woonkamer, keuken, slaapkamer, elke ruimte JE WILT plaatsen! Dit is een fantastische muursticker die je trots op kan zijn zoals het is stijlvol, cool en is gemaakt met het beste van kwaliteit en aandacht voor detail!Deze sticker kan vlakte en saaie muren te transformeren in een paar minuten! U kunt ook kiezen uit een waaier van kleuren en maten in om het beste bij u past. Makkelijk aan te brengen op een vlakke ondergrond en verwijderbaar zonder lijmresten of schade!

...

Source: freepik

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.