Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Ankers Muursticker

TenStickers. Ankers Muursticker. Een groot stickervel met hierop meerdere ankers afgebeeld, speciaal voor alle zeeliefhebbers onder ons!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een groot stickervel met hierop meerdere ankers afgebeeld, speciaal voor alle zeeliefhebbers onder ons! Decoreer met deze ankers een ruimte in huis voor een onverslaanbare prijs en binnen no time! U kunt ervoor kiezen de ankers te plaatsten zoals weergegeven op de afbeelding of deze individueel naar eigen smaak op de muur te plaatsen. Creeer hiermee en zee sfeer in de ruimte van bijvoorbeeld uw kinderen of de speelkamer in huis! De stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit en reukloos vinyl. Hierdoor zijn deze gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaald zelf in welke afmetingen en kleuren u de stickers wilt ontvangen. Voor eventuele vragen neem contact op met info@tenstickers.nl

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.