Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Basketbalveld Laptopsticker

TenStickers. Basketbalveld Laptopsticker. Geweldige decoratie sticker dat een basketbalveld toont voor het decoreren van uw laptop of Macbook. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Geweldige decoratie sticker voor het personaliseren van uw laptop of Macbook! Deze sticker toont een waar basketbalveld en is geschikt voor iedere laptop en Macbook! Omdat u zelf de gewenste afmetingen door kan geven wordt deze sticker op maat geproduceerd voor u! Vindt u ook dat uw laptop een saaie uitstraling heeft? Decoreer dan nu met een van onze stickers uit de collectie Laptopstickers! Speciaal geschikt voor alle basketbal fans onder ons! De stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

Informatie over Basketbalveld Laptopsticker

Referentienummer: A8540

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.