Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Feestdagen sticker Kerstmis stickerrand

TenStickers. Feestdagen sticker Kerstmis stickerrand. Stoom uw winkel of woning klaar voor de feestdagen met deze Kerstmis behangrand muursticker. Afmetingen aanpasbaar. 10% korting bij inschrijving.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimum maat is 3 cm x 3 cm.

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Stickerrand muursticker met een kleurrijke weergave van karakteristieke elementen van uw favoriete feestdag: sokken waar de geschenken in bewaard worden, kopjes hete soep voor een koude winter, slingers en bellen. Een eenvoudige en goedkope manier om elke kamer in uw huis op een exclusieve manier te versieren en in te richten tijdens de feestdagen. De decoratie sticker is beschikbaar in elk gewenste formaat. Door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl zijn de wandstickers makkelijk aan te brengen op elk glad oppervlak zonder de angst dat er vouwen of luchtbellen ontstaan. Koop nu online en ontvang binnen enkele dagen uw bestelling met volledige beveiliging en garantie bij u thuis.

Informatie over Feestdagen sticker Kerstmis stickerrand

Referentienummer: A13300

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.